Digidexo.com

Slik behandler kronisk smerte

Slik behandler kronisk smerte


Å leve med kroniske smerter kan føre til depresjon og angst. Når noen er i smerte for det meste av hans tid, kan det påvirke hans karriere, søvnmønster og sosiale liv. Pasienter kan lære alternative metoder for å administrere sine kroniske smerter og kreve mer kontroll over sine liv mens de diskuterer permanente løsninger med sine leger.

Bruksanvisning

Velg den legen som er riktig for deg. Bare fordi du har gått til ham i år er ingen grunn til å holde ham som din primære omsorg lege. Heller ikke bør du være lege-hopping, går fra lege til lege før du hører det du vil høre. Den første og viktigste steget i å administrere din kronisk smerte er å finne den legen som du føler deg mest komfortabel diskutere alle aspekter av din helse for å bli behandlet på riktig måte.

Hold ditt liv så normalt som mulig. Ved å kutte deg selv fri fra familie og venner og unngå sosiale situasjoner som kan løfte humøret, inviterer deg til stress og depresjon. På de dagene da du føler deg bedre, godta invitasjoner og engasjere seg.

Start et treningsprogram. Med legen din, diskutere den beste måte å begynne et treningsprogram og hvilke metoder for trening er best for deg. Deltagelse i regelmessig fysisk aktivitet holder kroppen sterk, reduserer smerte og forbedrer din følelsesmessige tilstand ved å hjelpe deg til å føle empowered og positiv.

Sett realistiske mål for deg selv. Opprette målsetninger som øker din følelse av personlig prestasjon vil hjelpe deg til å føle deg bedre og motivere deg til å helbrede. Diskuter disse målene med legen din slik at du vet at du ikke overdrive. Legen din kan veilede deg til å nå hvert mål på et sunt tempo.

Gjenhjemmemiljøet slik at det fremmer helbredelse. Hvis du røyker, stopp. Hvis du drikker, bli kvitt all alkohol i hjemmet ditt. Hvis du bruker narkotika, avslutter. Mens det kan være fristende å bruke disse avhengighet å skjule din smerte, vil det bare forverre problemet i det lange løp. Omgi deg med et hyggelig hjem atmosfære og positive mennesker som ønsker å hjelpe deg til å føle deg bedre.

Hold din stolthet i sjakk. Ikke nekte hjelp. Du prøver kanskje å gjenoppta et normalt liv, men det betyr ikke å gjøre alt selv. En del av helbredelse og administrere kroniske smerter er å kjenne dine begrensninger og la de som bryr seg om deg for å hjelpe deg når det er nødvendig. Godta måltidet, tur til butikken eller huset rengjøring.

Gi deg selv en belønning for å nå dine mål. Unn deg noe spesielt. Gå til spa, ta en venn som har vært støttende til middag eller kjøpe noe du alltid har ønsket.

Tips og advarsler

  • Unngå folk som sap din energi og bryte alle de båndene som synes usunn. Det er på tide å fokusere på deg.
  • Ta naps når kroppen din forteller deg. Du trenger hvile for å helbrede.
  • Fokuser på det positive i livet ditt i stedet for å tillate deg selv å få kjørt seg i selvmedlidenhet.