Digidexo.com

Hvordan å gjøre en lymfedrenasje for Body Detox

Hvordan å gjøre en lymfedrenasje for Body Detox


Lymfesystemet jobber for å holde giftstoffer fra å komme inn i blodstrømmen. Nå må du sørge for at disse giftstoffene bevege seg gjennom systemet og ut av kroppen. For å gjøre en lymfedrenasje for kroppen detox, må du bli en lisensiert massasjeterapeut og lære de riktige massasjeteknikker.

Bruksanvisning

•  Bli en lisensiert massasje terapeut for å utføre en kropp detox massasje. Diskuter prosedyren med klienten og sørge for at han vet hva du kan forvente under og etter massasje.

Begynn massasjen med små sirkulære massasje slag. Disse benytter sentrale punkter i kroppen, som starter på hodet eller halsen regionen. Massasjen beveger seg sakte nedover kroppen og fortsetter å rense ut giftstoffer gjennom hele systemet.

Beveg deg sakte ned kroppen, med de samme sirkulære massasje slag. Denne type forsiktig massasje teknikk stimulerer kroppen til å bevege bakterier og andre metabolske toksiner gjennom systemet.

finish massasje med foten avgiftning og bad for å bringe de giftstoffer ut og opp til overflaten. Når du har fjernet giftstoffer i stor grad, vil lymfesystemet tilbake til normal pre-detox flytteprosessen.

Informer kunden om at han må drikke rikelig med vann for å hjelpe i avgiftning prosessen. Dette trinnet er svært viktig, og er grunnlaget for enhver vellykket detox.

Tips og advarsler

  • Passiv aerobic trening gir kroppen en økning av oksygen for å hjelpe den til å fungere optimalt.
  • Maskin detox er en annen måte å utføre lymfedrenasje. Du må bli en sertifisert tekniker for å bruke denne metoden. Teknikere bruke elektroder i stedet for massasje for å stimulere lymfesystemet, for å starte drenering.