Digidexo.com

Forskjellige merkenavn av p-piller

Orale prevensjonsmidler er gitt for en rekke formål: å hindre graviditet, å regulere perioder og for å forebygge eller lindre hormon-relaterte problemer. Fordi ulike kvinner har forskjellige behov når det kommer til deres menstruasjonssyklus, mange merker av p-piller finnes, av varierende typer og hormonnivåer. De fleste inneholder hormonene progesteron, som hindrer befruktning ved å tynne ut slimet i livmoren, noe som gjør det vanskelig for det befruktede egget å feste og østrogen, noe som kan bidra til å hindre eggløsning, når det gis på visse nivåer.

Low-Dose Østrogen

Low-dose østrogen p-piller inneholder østrogen ved 20 mcg og inkluderer Alesse, Levlite, Loestrin og Mircette. Disse pillene inneholder både små nivåer av østrogen og progestin. De kan variere i doseringsnivået, og er beskrevet som monofasisk, noe som betyr at mengden av hormoner som finnes i pillene er konstant gjennom hele 21-dagers perioden de er tatt.

Low-Dose Østrogen fasisk

Opprettet for å redusere den samlede hormon dosering en kvinne får, de lave østrogen phasic pille p-piller er kjent som Estrostep Fe eller Loestrin Fe. Den første fase inneholder 20 mikrogram av østrogen, inneholder den andre fasen 30 mcg og den endelige fase inneholder 35 mikrogram.

Regularitet til høy-Dose Østrogen

Regular-dosering østrogen piller referere til de som inneholder 35 mcg av østrogen. Disse merkenavn inkludere Ortho-Cyclen, Ovcon-35, Brevicon, Modicon, Necon, Norethin, Norinyl, Ortho-Novum, Demulen og Zovia.

Høy doseringsøstrogenpiller inkluderer Necon, Norinyl, Ortho-Novum, Ovcon-50, Ovral, Demulen, og Zovia.

Høyere doser østrogen fasisk

Høyere dose østrogen phasic p-piller inkluderer en bifasisk p-pille, noe som betyr at østrogen og progestin nivåer justere bare én gang, sammenlignet med en trifasisk pille, som justerer to ganger. Bifasisk piller som har 35 mcg av østrogen inkluderer Ortho-Novum og Jenest.

Trifasisk piller som inneholder 35 mcg av østrogen inkluderer Ortho Tri-Cyclen, Ortho-Novum og Tri-Norinyl.

Progestin piller

Også kjent som mini-piller, progestin-only piller kan være nyttig hos kvinner som ikke klarer å ta syntetisk østrogen. Minipillen former kan inkludere norethindone, ethyndiol, levonorgestrel og desogestrel.