Digidexo.com

Naturmedisin for gjær infeksjoner

En gjær infeksjon er en svært ubehagelig problem for en kvinne som inkluderer svie og kløe. Noen kvinner går gjennom livet uten noen gang å ha en. Andre kvinner lever med konstant kamp for gjær infeksjoner. Det er naturlige måter å kurere og forebygge gjær infeksjoner. For en og annen gjær infeksjon, kan du prøve noen av disse naturlige måter for lettelse.

Mat

Avgifte kroppen din. Hold deg unna sukkerholdig og fermentert mat som forårsaker et overskudd av gjær til å vokse i tarmen. Matvarer for å eliminere fra kostholdet ditt er raffinert sukker, brød og bakevarer, alkohol og koffein. Legg til to porsjoner med yoghurt til ditt daglige kosthold for å hjelpe kvitte seg med gjær infeksjoner og hindre fremtidige seg. Spise hvitløk regelmessig legger også til forebygging av gjær infeksjoner.

Ekstra Rengjøring

Bakterier noen ganger føre til soppinfeksjon. Skyll deg selv etter å ha brukt å gå på do med en sprayflaske full av varmt vann. Legg 2-3 spiseskjeer av eple cider eddik i vannet hvis det er ønskelig. Du kan også bruke en vaskeklut med rent, varmt vann eller kjøpe spesielle våtservietter til å bruke, spesielt etter avføring.

Juice

Folk undervurderer verdien av juice i kostholdet. Hjelpe fremskynde helbredelsen av gjær infeksjoner ved å drikke tranebær eller bjørnebær juice på daglig basis i løpet av gjær infeksjon. Drikk disse juice regelmessig, selv når du ikke har en soppinfeksjon for å hindre ytterligere utbrudd. Sørg for å kjøpe juice produkter som ikke inneholder noen tilsatt sukker.

Vitaminer

Mangel på vitamin C i kroppen er også en årsak til gjær infeksjoner. Ta en daglig vitamin C supplement til å helbrede en infeksjon raskt og hindre fremtidige infeksjoner. Den anbefalte mengde i området 500 til 2000 milligram. Syren i vitamin C bidrar til å drepe de sure bakterier som forårsaker soppinfeksjon.

Advarsler

Som med alle medisinske behandling, søker profesjonell hjelp før du starter noen behandling. Også søke lege hvis problemet vedvarer.