Digidexo.com

Hvitløk-tinktur Forberedelse

Hvitløk, ifølge University of Chicagos Tang Center for Herbal Medicine, "har en historie med medisinsk bruk dateres tilbake til egyptiske ganger." Hvitløk skjær, laget av fersk hvitløk, og tilbyr et levedyktig alternativ til å spise rå hvitløk. I tillegg kan hvitløk tinktur erstatte andre former for terapi hvitløk så som piller, kapsler og ekstrakter. Du kan lett lage din egen hjemmelagde hvitløk skjær.

Forberedelse

Bruk kun fersk hvitløk (den typen i produserer delen) for å gjøre hvitløk skjær. Som med alle medisinske forberedelser, ansetter økologiske ingredienser når det er mulig. Forbered to hoder av hvitløk for hver halve kopp skjær ønsket. (Et fedd er ett stykke av hvitløk, mens en leder av hvitløk representerer hel haug med nellik forbundet ved foten av hodet.)

Peel hvert fedd hvitløk, forlater nellik hele for svakere tinkturer og knusing nellik for sterkere potens. Den enkleste måten å knuse hvitløken er med en hvitløk crusher. Hvis du ikke har en, knus hvitløk (huden på) ved å trykke på den flate siden av kniven håndtaket mot fedd, med hælen av hånden for press.

Tilsett skjær Medium

Den mest populære medium for hvitløk skjær er forbruks alkohol som vodka eller brandy. Rains gjør organisk vodka som er lett tilgjengelig på de fleste mainstream Vinmonopol. Å forberede hvitløk skjær, plasserer hvitløk i en lufttett beholder (helst glass) og hell alkohol på toppen. Lukk beholderen.

Bratt og Dekanter

Alkohol tinkturer bør bratte i minst to uker, men ikke mer enn fire er nødvendig for en svært potent tinktur. Sjekk skjær hver dag og rist den opp for å lette prosessen. Ved slutten av den foreskrevne tid, dekanter væsken ved hjelp av en sil eller osteklede. Trykk eller klem væsken fra de resterende masse for å skape den mest potente skjær forsiktig.

Positive Energy

Legg god energi til din hvitløk skjær, hvis du er tilbøyelig til å gjøre det. De som praktiserer alternativ medisin ofte sang, be en bønn eller sitere en intensjon under skjær prosessen. For eksempel, hvis du gjør det skjær for en kjær med en bestemt sykdom, snakke med skjær og la den vite hva dine forventninger og håp er for det ferdige produktet. De som tror på den helbredende kraften i krystaller kan sette en krystall inni eller ved siden av skjær mens den bløtlegging eller etter at den har blitt dekantert.

Forholdsregler

Som med noen form for medisin, er det kontraindikasjoner ved inntak av hvitløk skjær. Som det fremgår av Armando Gonzalez Stuart, Ph.D., ved University of Texas El Paso, "hvitløk forbrukes i store mengder kan forstyrre normal blodlevring og kan øke blødningstiden." Han anbefaler opphør av hvitløk terapi minimum to uker før operasjonen, og oppfordrer diabetespasienter å bruke forsiktighet fordi det kan senke blodglukosenivået.