Digidexo.com

Slik Doner Minimum lengde på håret

Kreftpasienter får parykker til å gi seg selv en følelse av normalitet i en tid som er absolutt ikke normalt. Disse parykker er laget av ekte hår som er donert av omsorgsfulle enkeltpersoner når de får en hårklipp. For å sikre at håret kommer i brukbar stand, må visse minimumskrav til lengde og andre saker følges. Disse standardene sørge for at alle som trenger en parykk for å føle seg normal vil være i stand til å finne akkurat det hun trenger.

Bruksanvisning

•  Fortell din stylist hva du planlegger, inkludert det faktum at du bare ønsker å donere minimumsbeløpet, som spenner fra seks til 12 inches avhengig av organisasjonen du donere til.

Sørg for håret ditt er rent før stylist begynner å kutte den. Det må også være tørr før den donerte håret kan bli kuttet. Sjekk også retningslinjene for organisasjonen hvis håret er farget eller bleket. Noen selskaper vil akseptere dette hår og andre vil ikke.

Sett håret i hestehale i begge ender eller en flette før donere, for å holde det sammen under mailing prosessen.

Send ditt bidrag i en konvolutt til riktig adresse for organisasjonen du ønsker å donere til. Du kan også inkludere et kort med ditt navn og adresse dersom du ønsker å motta bekreftelse på din gave.