Digidexo.com

Slik Pris en akupressur Practitioner

Slik Pris en akupressur Practitioner


Akupressur er en gammel kinesisk tradisjon der trykket er brukt til kroppen på ulike akupunkturpunkter eller trykkpunkter. Stimulere kroppens naturlige healing respons innenfra, er akupressur brukes til å behandle en rekke forhold som hodepine, søvnløshet, tretthet, sukker ubalanser og fertilitetsproblemer. For å finne en utøver, sjekk på nettet, i telefonboken, eller med ditt forsikringsselskap.

Bruksanvisning

Finne ut om forsikringsselskapet gir dekning

Ring, skrive et brev eller søk på nettet. Forsikringsselskapet kan gi dekning under paraplyen "Natural Health Alternatives. '

Kjenn fakta. Det er vanligvis tre typer medisinsk dekning planer som arbeider med alternative healing. Den første består av kjerneytelser, der akupressur er dekket på lik linje med mer tradisjonelle behandlingsformer. Den andre er supplerende gruppen dekning som er valgt av arbeidsgiver og koster deg en ekstra 4-6 prosent på den månedlige premie. Endelig en rabatt program der medlemmene sparer en viss prosent av av alternative helsetjenester.

Bruk tjenestene oftere. Jo mer populær akupressur blir, jo mer press blir plassert på forsikringsselskaper å legge denne type dekning hvis du ikke allerede har det.

Si din mening. Hvis forsikringsselskapet har ingen dekning for akupressur, sende inn en forespørsel om at de legger denne typen helsetjenester til planen. Det kan ta tid, men forsikringsselskapene gjør lytte til kravene fra sine kunder, og du kan være en av mange mennesker gjør forespørselen.

Pris en akupressur Practitioner

Spør om forsikring. De fleste ta forsikring, og hvis du er en av de heldige få som har dekning for alternative helsetjenester, vil prisen være mye lavere.

Spørre om arbeid handel. Noen små, privateide utøvere kan ha en arbeids utvekslingsprogram for kunder som er økonomisk begrenset.

•  Finn ut hvor lenge økten er. Noen kan være en halv time, mens andre kan trenge mer tid. Det avhenger av omfanget av problemet, og hvis du går for en første besøk eller etterarbeid.

Spør om å kjøpe en rekke besøk. Noen ganger kan dette gjøre deg kvalifisert for en rabatt siden noen pasienter ofte bruke tjenestene til et umiddelbart problem og ikke tilbake for oppfølgingsbesøk.

Tenk å kombinere behandlingen med andre helsetjenester som akupunktur. Dessuten kan mange massører doble som sertifiserte akupressur utøvere, noe som kan minske den totale kostnaden.

Prøv å planlegge et kontor besøk. Mange utøvere har hjemmebesøk, men disse er mye dyrere som du vil pådra seg sine reisekostnader i slutten pris. For en liste over utøvere besøke American Association of Oriental Medicine hjemmeside (se Ressurser nedenfor).

Tips og advarsler

  • Før besøket, forteller kontorpersonell om spesielle helsemessige bekymringer du måtte ha, som for eksempel graviditet eller siste operasjon.
  • Spør alltid om legitimasjon og antall år i praksis. Du kan se for 'L. AC. etter utøverens navn (symboliserer akkreditering).
  • Aldri anta at dine symptomer kan løses med en akupressur økt. Uregelmessig hjerterytme, pustevansker eller nummenhet i lemmer er alle tegn på at du trenger øyeblikkelig lege omsorg.
  • Før du starter noen alternativ medisinsk teknikk, være klar over at mange ikke har blitt vitenskapelig evaluert. Ofte er tilgjengelig om deres sikkerhet og effektivitet kun begrenset informasjon. Hver stat og hver disiplin har sine egne regler om hvordan alternativ medisin utøvere kan være faglig lisensiert. Hvis du bestemmer deg for å besøke en, velger du en lisens fra en anerkjent nasjonal organisasjon. Ta kontakt med din primære helsepersonell om din beslutning først. Hold legen informert om alternativ medisinsk teknikk du gjennomføre.