Digidexo.com

Ankel kirurgi komplikasjoner

Ankel kirurgi kan være svært gunstig for den personen som gjennomgår skaden. Imidlertid bør personen være klar over at det er komplikasjoner som kan gå sammen med kirurgi. Disse komplikasjoner inkluderer nerveskader, infeksjon, hevelse, arrdannelse og blodpropp.

Nerve Damage

Nerveskader kan oppstå hvis en nerve er kuttet. Smerten kan føles som en brennende følelse og forårsake ubehag for pasienten. Skaden kan være forårsaket av kompresjon av nerven til ankelen, som er gjort under en operasjon for å forhindre overskytende blødning.

Infeksjon

En annen mulig komplikasjon av ankeloperasjon er en infeksjon. Kirurgi bør være ferdig med sterile materialer og verktøy, og huden skal være ren. Imidlertid vil 1 til 3 prosent av pasientene utvikler en infeksjon. Infeksjoner utvikle seg i huden og vevet og kan behandles med antibiotika.

Hevelse

En annen komplikasjon er overdreven hevelse etter ankeloperasjon. Hevelse er vanlig umiddelbart etter operasjonen, men bør ikke vedvare i lange perioder etter det. Hevelse er vanlig i ankelen kirurgi fordi føttene er lengst fra hjertet.

Arrdannelse

Arrdannelse beskriver merker igjen på huden etter at det er kuttet og sydd sammen igjen. Arrdannelse kan være uunngåelig i ankeloperasjon. Imidlertid kan en pasient forsøke å minske synligheten ved bruk av kremer og ved å holde området infeksjon frie.

Blodpropper

Når blodstrømmen i kroppen er redusert eller forsinket, kan det føre til at blodet å koagulere. Det vanligste stedet for blodet å koagulere er i ankler eller ben, spesielt etter en nylig operasjon.

Spesifikke Foot Komplikasjoner

Spesifikke foten kirurgi komplikasjoner kan omfatte smerter mens du går, begrenset utvalg av bevegelse i foten, nummenhet i tærne eller rundt ankelen og muligens misdannelse hvis disse problemene ikke er behandlet eller korrigert.