Digidexo.com

Hva er farene ved Vann ionizers?

"Smart" vann, smakstilsatt vann, kildevann, filtrert vann, destillert vann og til og med ionisert vann. Det synes folk blir lei av å drikke det samme rent vann for millioner av år, så de må endre den eller gjøre den "spesielle". Husholdningenes vann ionizers har eksistert siden 1970-tallet og 80-tallet, og hevder mange helsemessige fordeler, men folk bør være forsiktige med disse påstandene.

Hva er ionisert vann?

En pH-skalaen måler surhetsgrad av løsninger fra null til 14. Alt under 7 regnes syrlig, over 7 regnes som alkalisk, og 7 er nøytralt. Rent vann er nøytral med en pH-verdi på 7, men naturlig kildevann kan være mer alkalisk med tilstedeværelse av mineraler, slik som kalsium. Vann ionizers søke å gjøre vannet mer basisk ved en prosess som kalles elektrolyse.

Begrunnelsen Ionization

De fleste mennesker ikke gjøre undersøkelser før de prøver noe som lover bedre helse. Den grunnleggende resonnement som brukes til å argumentere ionizers er at alkalisk vann hjelper motvirke usunn livsstil for mange mennesker på grunn av deres sure dietter og miljøer. Faktum er at vitenskapen bak ionisert vann er litt ustø og upålitelig.

"fordelene"

Noen av de påståtte fordelene med ionisert vann spenner fra å hjelpe eller helbrede diabetes, beinskjørhet, dårlig blodsirkulasjon, forstoppelse, diaré eller til og med migrene og leddgikt. Det er mange antatte fordelene med ionisert vann, men ingen lyd vitenskapelige bevis for å sikkerhetskopiere det - bare folks attester til den helbredende kraften i vannet. På den annen side er det vitenskapelige bevis sikkerhetskopiering av de mulige negative bivirkninger av ionisert vann, som er blitt dokumentert i mange studier, ifølge Andrew Weil, MD, ved University of Arizona.

Mulige bivirkninger

I en studie utført av College of Bioresource Science, Nihon University, Kanagawa, Japan, ble alkalisk vann vist seg å øke sjansen for hjerteinfarkt ved å være en viktig faktor som fører til utvikling av hyperkalemi (for mye kalium i blodet, noe som kan forårsake hjerteinfarkt). Ionisert vann kan også negativt påvirke magen av mavebesvær, fordi magesyre ikke blir for alkalisk fra ionisert vann, og dermed går inn i overdrive, som produserer syren for å balansere ut seg selv