Digidexo.com

Tegn og symptomer på parasitter i avføringen

Tegn og symptomer på parasitter i avføringen


Selv om sjansene for å pådra en parasitt for de fleste amerikanere er slank, kan de som bor i områder med dårlige sanitærforhold eller som reiser mye være i fare. Ifølge University of Maryland Medical Center (UMMC), de to vanligste typene av tarmparasitter hos mennesker er helminths og protozoer. Helminths, som har mange celler, inkluderer bendelorm, pinworms, og rundormer. Protozoa har bare en celle, men kan formere seg i den menneskelige kroppen. Symptomer på infeksjon til stede som problemer i tarmkanalen og i avføringen.

Smerter og hevelse

Parasitter i kosten kanalen ofte tilstede som smerte i mage eller lavere mage regioner. Denne smerten er ofte et resultat av usett gass eller oppblåsthet i din mage-tarmkanalen, sier UMMC. Avhengig av kostholdet ditt, kan denne smerten sett normal først, så fokus på hvor lenge smertene varer eller hvis det ikke går bort. Dersom smertene ikke avtar ikke i løpet av noen få timer, søke legehjelp umiddelbart.

Urolig mage

Enhver utvidet, merkbar opprørt i magen kan peke på eksistensen av parasitter. Regelmessig oppkast, diaré, slim i avføringen, løs avføring eller langvarig kvalme er alle potensielle symptomer på en parasitt eksistens, sier Senter for tradisjonell medisin. Spesielt oppmerksom hvis din urolig mage vedvarer over en lengre periode, og hvis det fortsetter i mer enn noen få dager, bør du kontakte lege umiddelbart.

Visuell undersøkelse

En på-hjem visuell undersøkelse av avføringen kan avsløre eksistensen av noen parasitter. Du kan ikke se parasittene etter hver bevegelse, så sørg for å inspisere avføringen etter flere avføring. Spesielt bør du være på utkikk etter eksistensen av noen orm-lignende skapning i avføringen. Hvis du oppdager en i avføringen, kan du oppsøke lege umiddelbart, slik at hun kan teste avføringen for å finne ut hva slags parasitt du har.

Lett å gå glipp

Et par av de potensielle symptomer kan enkelt tilbakeføres til andre helsemessige forhold eller bare misforstått som en del av normal fysiologi. For eksempel, hodepine, en økning i feber, vekttap eller leddgikt kan alle bli behandlet separat; du kanskje ikke engang vet å lete etter disse symptomene sammen, sier Senter for tradisjonell medisin. Vær spesielt oppmerksom på disse symptomene hvis de opptrer sammen, varer mye lenger enn du er vant til eller føler seg mer alvorlig enn normalt.