Digidexo.com

Ernæring Games for Kids

Ernæring Games for Kids


I USA er det mange barn ikke spiser sunt kosthold. Mens sult og underernæring er ganske uvanlig, er det vanlig for barn å være overvektig eller obese. Fra dårlige matvaner, kan barna utvikle høyt kolesterol, høyt blodtrykk og diabetes. Sunne spisevaner og riktig ernæring, par med mosjon og frisk luft kan gi våre barn et sunt liv, nå og for morgendagen. Making ernæring spennende gjennom spill og aktiviteter vil hjelpe barna gradvis utvikle en smak for naturlige matvarer.

Ernæring Explorations: Kids

Ernæring Explorations: Kids (lenke i Resources nedenfor) ble utviklet av National Dairy Council, som driver ernæringsforskning for offentlig oppmerksomhet. Barn, foreldre, lærere og skoler er velkommen til å bruke det interaktive spill og aktiviteter på programmets hjemmeside, for å lære barn en ny måte å sette pris på næringsrik mat. Aktiviteter finnes i The Pyramid Café, der barna kan lære gjennom frukt og grønnsaker tegn, om ernæring i sitt daglige liv.

Nourish Interactive

Nourish Interaktiv (lenke i Resources nedenfor) er en næring-basert spill som lærer barn om viktigheten av ernæring, gjennom USDA mat pyramide-modellen. Interaktive aktiviteter inkluderer menyen planlegging, læringsmoduler, et videospill, og tester for fremgang.

ABC Kids

ABC Kids (lenke i Resources nedenfor) er et interaktivt spill nettsted som gir næring spill ordnet i følgende kategorier: My Pyramid, korn, frukt og grønnsaker, kjøtt og bønner, melk, oljer og skjønns Kalorier, barn og mattrygghet og generell Nutrition.

Playnormous

Playnormous er en næring spill og aktivitet nettsted som gjør lære om ernæring både morsomt og lærerikt for barna. Foreldre og lærere bruke nettstedet til å forsterke ernæring retningslinjene i sine menyer og timeplaner, henholdsvis. Besøk Playnormous på: www.playnormous.com.

Pære Bears sunne barn

Pear Bears Healthy Kids ble utviklet av USA Pears å lære barna viktigheten av frisk frukt og grønnsaker. På Pære Bears sunne barn, kan barna delta i Fun and Games, de kan gjøre aktiviteter, finne oppskrifter, lese butikker og finne nye venner. Dette nettstedet tilbyr ernærings spill og aktiviteter for yngre barn. Besøk Pears Just for Kids på: www.usapears.com/justforkids.

Ernæring Cafe

Ernæring Café ble utviklet av Pacific Science Center og Washington State Dairy Council for å lære barna om betydningen av ernæring. Nettstedet har tre spill: Ernæring Sleuth, Have-A-Bite og ta en drue. Barn er engasjert i trivia aktiviteter om ernæring. For mer informasjon, besøk: http://exhibits.pacsci.org/nutrition/nutrition_cafe.html.

Dole SuperKids

Dole SuperKids er et aktivitetsside utviklet av 5 A Day for Better Health Program. Målet med dette nasjonale programmet er å lære folk om fordelene av å konsumere 5 til 9 grønnsaker og frukt porsjoner daglig. Dole SuperKids nettsted har en katapult spill, Superkid tegn og en barne kokebok. For mer informasjon besøk: www.dole5aday.com.