Digidexo.com

Sunne alternativer til Snack Foods

Alle snacks. Faktisk flere mennesker snack enn spiser lunsj eller frokost. Hvis du forberede sunne snacks og ha dem lett tilgjengelig, er du mindre sannsynlig å spise snacks som er lastet med fett, sukker og salt, eller som er svært bearbeidet. Hvis du ofte snack på sunn mat, vil du opprettholde energinivået og være mindre sannsynlig å binge på usunn snacks.

Grønnsaker

Velsmakende, lett å tilberede grønnsaker utføre praktiske fingermat. Skjær opp noen av dine favoritt grønnsaker som selleri, gulrøtter, brokkoli, tomater, paprika og agurk. Tjene dem med en lav-kalori pakket dip, eller lage din egen dip ved hjelp av yoghurt.

Frukt

Frukt er en deilig snack. En banan kommer prepackaged i sin egen hud og er lett å transportere. Epler, druer og sesongens frukt som bær og fersken er også lett å ha på hånden for en sunn snack.

Salgsautomat Snacks

Hvis det eneste alternativet er å plukke en matbit fra en salgsautomat, og deretter gjøre det sunneste valget du kan. Velg en lav-fett, lav-natrium, høy-protein element. Ikke tillat deg selv å ta en usunn valg bare fordi det er tilgjengelig. Noen av de sunnere salgsautomat valg inkluderer: chips som er bakt, pretzels, popcorn, trail mix, usaltet nøtter, dyr kjeks og tørket frukt.

Fries

En bestilling av pommes frites kan være full av usunn trans fett oljer, salt og kalorier. I stedet for pommes frites, kan du bake søtpotet pommes frites, som er en mye sunnere, lavere kalori snack.

Drinker

Vann og melk er en utmerket erstatning for høy-kalori, sukkerholdige fruktdrikker. Melk er spesielt viktig for barn og tenåringer, hvorav de fleste ikke får nok kalsium. Det finnes mange velsmakende flavored vann, både kullsyre og flate, som gjør drikkevann, som er den sunneste drikke det, enda morsommere.

Yoghurt og ost

Lav-fett og nonfat meieriprodukter som yoghurt og ost stikker gjøre stor snacks fordi de inneholder protein; gir kalsium, vitaminer og mineraler; og er generelt lett å transportere i isolert lunsj poser. Hvis du pakker yoghurt i morgen det vil vare fram til lunsj i en isolert bag. Når det er mulig, bør du kjøle yoghurt. Se etter yoghurt uten tilsatt sukker.