Digidexo.com

Hva er grunnleggende enhet Enzymer?

Enzymer er nevnt i reklame alle typer produkter. De er referert til som å ha evnen til å spise flekker på klær og hjelpemiddel i human fordøyelsen. Forskere bruke dem i sine laboratorier for alle slags eksperimenter. En av de mer populære bruksområder for enzymer er i kjøtt tenderizers, hvis viktigste jobb er å bryte ned tøff kjøtt for å gjøre det lettere å tygge og fordøye.

Hva er enzymer?

Enzymer er dannet i levende celler og er kategorisert som komplekse proteiner. Det finnes mange forskjellige typer av enzymer og de utfører i mange forskjellige kapasiteter. Kroppen din produserer enzymer for å fordøye maten og metabolske enzymer for å kjøre og behandle kroppen din. Du spiser mat som inneholder mat enzymer. Mat enzymer utløse fordøyelsesprosessen i kroppen. Enzymer bygge kroppen ved hjelp av fett, proteiner og karbohydrater som er tilstede i kroppen. Vi kan ikke fungere uten enzymer.

Hvorfor er enzymer i produkter?

Et enzym som har en spesiell egenskap som gjør det meget nyttig. De katalysatorer for kjemiske reaksjoner. Hver type av enzym virker til å katalysere spesifikke reaksjoner. Fra de kjemiske reaksjonene som finnes i fordøyelsesprosessen til funksjon av våre organer og replikering av DNA, denne evnen til å utløse kjemiske reaksjoner gjør enzymer populære i alle typer produkter og i laboratorier over hele verden.

Hvorfor måle en enzym?

Det er to grunner til å måle et enzym. Det ene er å kjenne mengden av enzymet, og den andre er å måle aktiviteten av enzymet. Laboratorie metoder krever kjenne både vekten og aktivitet av enzymet som brukes. Enzymaktiviteten måler mengden aktivt enzym ved bruk av en måling som kalles en enzymenhet. Alle enzymaktivitet = rate (tid) x reaksjonsvolumet.

Hvordan er enzymer Målt?

I et laboratorium, blir den fysiske mengde av en substans, inkludert enzymer, målt ved molekylær teller. Tradisjonelt er en molar molekyl telling målt mot antall atomer i 12 gram av karbon, noe som betyr at mengden av enzym som brukes, er lik så mange molekyler som det er i 12 gram karbon.

Hva er et enzym Unit?

En enzymenhet, den grunnleggende enhet av et enzym, er vist som "U." En U er lik mengden av enzym nødvendig for å transformere en mikro-mol av et substrat i løpet av 1 minutt. For å vite den U, må du kjenner de spesifikke betingelser (pH, temperatur og substratkonsentrasjon) Reaksjonen finner sted i løpet av. Vanligvis er en enzymenhet målt som skjer i 1 minutt. Internasjonalt er enzymet enheten erstattet med en katal-enhet, som bruker en andre som dens tidsbegrensning.