Digidexo.com

Hvordan bruke Reading Glasses

Hvordan bruke Reading Glasses


Hvis armene plutselig er ikke lenge nok til å lese avisen, anser deg selv heldig - du har overlevd din ungdom og er fortsatt rundt å utvikle presbyopi, en aldersrelatert synsproblemet. Presbyopi oppstår når dine øyne 'interne linser mister evnen til å endre sin form. Følgende er fremgangsmåten for å bruke lesebriller for å hjelpe deg å se bedre bør du være å ha problemer med forverret syn.

Hvordan bruke Reading Glasses

•  Bestem lesebehov. Hvis du bruker lengre tid å lese, kan det være lurt i full størrelse linser, som er mer behagelig å ha på, men vil gjøre fjerne objekter uskarpt. Hvis du ser opp fra lesing ofte, bør du få halv linsene du bruker lavt på nesen din, slik at du kan se over dem på fjerne objekter.

Prøv over-the-counter briller først. Kjøpe ett par og se om du kan lese klart uten belastning på øynene eller hodepine.

Få mer enn ett par hvis over-the-counter briller fungere for deg. Sette et par i alle rom hvor du leser, i vesken eller bil, og på skrivebordet på jobben. De er ikke veldig dyrt, så å kjøpe flere par ikke vil tømme bankkontoen din.

Se din optiker hvis du ikke finner en over-the-counter par briller du kan bruke komfortabelt. Han eller hun kan foreskrive et par for å møte dine eksakte reseptbelagte og lesebehov. Disse brillene vil være vesentlig dyrere likevel.

Tenk no-linje progressive glass hvis du allerede bruker briller og ideen om å bruke progressive briller er en ubehagelig.

Hint

  • Over-the-counter lesebriller kommer i hundrevis av stiler. Få et par til å ha rundt halsen, en liten par som passer i en penn-sized tilfelle du kan feste til lommen, solbriller med lese linser innebygd, parene som gjør at du ser ut som en schoolmarm og parene som fikk deg til å se ut som Elton John. Ha det gøy.
  • Vær oppmerksom på at du vil trenge sterkere briller som du alder. Hvis avlesningen blir vanskeligere eller mindre komfortable, få nye.
  • Selv om du får dine lesebriller over-the-counter, se din optometrist regelmessig. Han eller hun kan se etter andre problemer som glaukom, diabetisk retinopati og macula degenerasjon, som alle kan føre til blindhet hvis den forblir ubehandlet.
  • Unngå iført lesebriller for dataarbeid. De fleste som prøver denne belastningen ikke bare øynene, men nakken på grunn av holdning de blir tvunget til å adoptere. Spør du optiker for et par spesielt for dataarbeid.