Digidexo.com

Hvordan redusere Fluor Intake

Fluor er spioneringen som den beste måten å forebygge hull i tennene, sammen med regelmessig bruk av tanntråd og tannpuss. Mens noen tannleger hevder at fluor bidrar til å styrke tennene og forhindre hulrom, andre tannleger uenig med mengden av fluor trengte å gjøre so.many kommunale vann-systemer i Europa og USA begynte å legge fluor til sine vannbehandlingsanlegg i 1950 og 1960. Mens tannhelse har blitt bedre siden da, har tilfeller av hypotyreose i fluoridated vann områder eksplodert. Hva er sammenhengen? Fluor er et kjent thyroid suppressant. I 1940 og 1950, endokrinologer administreres høye doser av fluor til hypotyreose pasienter, for å trykke ned thyroids som var ute av kontroll. Som små nivåer av fluorid (vanligvis 4 til 5 deler per million) ble tilsatt til vannforsyninger, mange hadde thyroid reaksjoner. For gjeldende hypotyreose pasienter kan redusere fluor inntak hjelpe skjoldbruskkjertelen. Lær hvordan du kan redusere fluor inntak for å hindre jod mangel, noe som kan resultere i hypotyreose.

Hvordan redusere Fluor Intake

•  Drikk ikke-fluoridated vann på flasker.

Installer en omvendt osmose (RO) system i ditt hjem. Omvendt osmose er den eneste måten å fjerne fluor fra vannet; filtreringssystemer vil ikke fjerne fluor.

Bruk ikke-fluoridated tannkrem. Noen tannleger tilstand som inntas fluor er ikke nødvendig, men topiske fluorid - fluor i tannkremen, og behandlinger - er viktig. Likevel, noen mennesker ikke ønsker å bruke noen form for fluor, slik at de velger å bruke ikke-fluoridated tannkrem.

Unngå de fleste kommersielle te. Grønn te er sunt - men det kan ha fluor rester på bladene, og hver kopp du drikker øker fluor nivåer.

Slutte å drikke flaske drinker. Flaske juice, brus og andre drikker kan gjøres med fluoridated vann, og fluor ikke ofte vises ikke på etiketten.

Hint

  • Hvis du tar skjoldbrusk medisiner, re-evaluere medisinbehov etter slippe fluor fra kostholdet ditt.