Digidexo.com

Hva er fordelene med linfrø og linfrø?

Hva er fordelene med linfrø og linfrø?


Linfrø, også kjent som linfrø, er høy i fiber og rik på alfa-linolensyre (ALA), en essensiell fettsyre i et næringsdiett. ALA faller under kategorien av omega-3 fettsyrer som fremmer kroppens og hjernens utvikling.

Origin

Linfrø kommer fra lin anlegget, som ble brukt av gamle egypterne for medisinske formål, inkludert behandling av forstoppelse. De brukte også fiber i anlegget for å lage klær og fiskegarn. Linfrø vokser også i Canada og det nordvestlige USA.

Fordeler

ALA i linfrø kan senke blodtrykket, redusere risikoen for hjertesykdom og lavere kolesterol, spesielt innenfor en samlet diett av hele korn, grønne grønnsaker, frukt og fisk. Forbruk av linfrø kan lette milde menopausale symptomer, lavere blodsukkernivå og forebygge osteoporose. Linfrø tilskudd kan hindre eller redusere tumorvekst i bryst, tykktarm, prostata og hudkreft. Linfrø kan være effektiv i behandling av leddgikt, sår, migrene, oppmerksomhetssvikt / hyperaktivitet, spiseforstyrrelser, emfysem, psoriasis og glaukom. Mer forskning er nødvendig for å underbygge forstudier.

Bivirkninger

Det er få bivirkninger for en frisk person forbruker linfrø. Linfrø kan forårsake forstoppelse hvis det tas uten vann. The fiber i linfrø kan redusere kroppens evne til å absorbere muntlig medisiner.

Spise Flax Seed

Strø en spiseskje av bakken linfrø på en salat, bolle med frokostblanding eller havregryn. Bland bakken linfrø i pannekakerøre. Bland bakken linfrø i krydder for en sandwich. Bland bakken linfrø i ulike dips, som potet chip dukkert eller guacamole. Substitute linfrøolje for andre oljer i oppskrifter.

Spør legen

Spør en helsepersonell før man spiser linfrø. Linfrø kosttilskudd kan samhandle med p-piller, hormonerstatningsterapi, blodfortynnende medisiner, diabetes medisiner.