Digidexo.com

Hvordan bli kvitt for mye syre i kroppen naturlig

Acid bygge opp i kroppen er skadelig for helsen og kan være en forløper til sykdommer, inkludert leddgikt, kreft, hjertesykdom, diabetes, tåkesyn, irritabel tarm og sure oppstøt.

En ubalanse av syre i kroppen vil føre til tretthet, påvirke kroppens evne til å absorbere viktige mineraler og næringsstoffer, og hindre reparasjon av skadede celler.

Kosthold, stress, mangel på mosjon og dehydrering er viktige faktorer for å bestemme sure nivåer i kroppen.

Hvordan bli kvitt for mye syre i kroppen naturlig

Følg instruksjonene med spytt pH test kit. Dette er en enkel test benyttet for å bestemme mottakeligheten til degenerative sykdommer som diabetes, kreft og hjertesykdom. Når spytt har blitt testet, blir pH-papir viser en bestemt farge. Sammenlignet med den fargekart for å bestemme pH-nivå eller graden av syre eller alkalisk i spyttet.

Endre din diett for å rense kroppen for for mye syre. Bare 20 prosent syre matvarer bør forbrukes. Legemet kan på en sikker måte å eliminere en begrenset grad av syre. Kontrollere acid nivåer betyr kontrollere kostholdet. Foods høy i syre inkluderer fisk, svin, kylling, brød og pasta. Unngå brus. Nøtter, belgfrukter og korn inneholder mild syre.

Legg ved 80 prosent alkaliske-rik mat i kostholdet ditt. Disse inkluderer frukt, grønnsaker, ferske grønnsaker og frukt, juice og meieriprodukter.

Combat dehydrering. Tørste kan forveksles med sult. Drikk alkalisering vann. Dette tjener til å nøytralisere lagret syre avfall og fjerne skadelig syre fra kroppen vev.

Utvikle en vanlig daglig eller ukentlig treningsprogram. Dette vil øke syreoksidasjonsprosessen.

Besøk helsedelen av et stoff butikk og spørre om mineraltilskudd. Dette vil hjelpe kroppen til å kvitte seg med syrer som forbrukes i løpet av dagen. Eventuelle syrer fast dypt i vev vil løsne og bli lettere fjernes.

Hint

  • Før du gjør noen endringer i livsstil i kostholdet, bør du kontakte legen din for å bekrefte at det ikke er noen interessekonflikt med eventuelle eksisterende helsemessige problemer du måtte ha.
  • Aldri spise bare et alkalisk kosthold eller bare et surt kosthold.
  • For optimale resultater, test spytt pH enten en time før eller to timer etter et måltid.
  • Hold en syre / alkalisk mat diagram på kjøleskapet eller et hendig som en hurtigreferanse når du bestemmer daglige menyer.