Digidexo.com

Hvordan spise sunt når du hater fisk

The American Heart Association anbefaler at den gjennomsnittlige personen spiser fisk minst to ganger i uken. Selv om dette er et utmerket forslag, kan dette anbefalte mengden av forbruket være litt skremmende for en person som sterkt misliker fisk. Den gode nyheten er at fisk er ikke det eneste elementet som inneholder gunstige proteiner og omega fettsyrer som er nyttige for optimal helse. Med litt kreativitet og disiplin kan du oppnå mange av de helsemessige fordelene som finnes i fisk uten egentlig å spise den.

Hvordan spise sunt når du hater fisk

Hvordan spise sunt når du hater fisk

Gjør en innsats for å spise mat som tilbyr tilsvarende helsemessige fordeler for fisk. To elementer du vil ønske å oppsøke er omega fettsyrer og protein. Elementer som du kan legge til din diett som inneholder disse nyttige stoffene inkluderer egg, tofu, spinat og valnøtter. Prøv å spise disse elementene minst to ganger i uken for å inntak gode mengder sunt fett og protein.

Cook med oljer eller bruk smør som inneholder omega fettsyrer. I dag mange matoljer, olivenoljer og merker av smør er fylt med omega fettsyrer. Ved hjelp av disse produktene når du koker er en svært nyttig måte å konsumere omega syrer mens du spiser elementer innenfor den typiske kosthold.

Legg et supplement til kosthold. Fiskeolje som inneholder de nyttige omega fettsyrer er tilgjengelig som et supplement som kan forbrukes på daglig basis. Snakk med din helsepersonell før du legger dette tillegget til kosthold. Når du får klarsignal, besøke en lokal vitamin eller helsekost butikk for å sjekke ut de forskjellige typer av fiskeolje tilgjengelig og begynne å ta det på en daglig basis.

Finne kreative måter å legge fisk i kostholdet ditt. Du kan mislike fisk rett og slett på grunn av måten det ble utarbeidet for deg i det siste, eller kanskje det var den type fisk du prøvd det slått deg av. Med stort utvalg av fisk tilgjengelig, kan du oppleve at du ikke egentlig hater alle typer fisk. Laks ville være en passende fisk å prøve fordi smaken er ikke utrolig sterk. I stedet for grilling det og gjør det til en hovedrett, prøve å legge noen små stykker til en krem ​​basert pasta parabolen for å se om du finner det tålelig. Dessuten, sørg laksen som du bruker er ekstremt frisk for å redusere sjansene for en fishy smak eller lukt. Med litt kreativ matlaging, kan du oppleve at du ikke egentlig hater alle typer fisk.