Digidexo.com

Den beste vegetarisk Snacks

Den beste vegetarisk Snacks


Fordi vegetarianere ikke spiser kjøtt (og i noen tilfeller, noen animalske produkter), må de gjøre opp for vitaminer og næringsstoffer de kan gå glipp av på andre måter. Ifølge USDA, de beste vegetariske snacks er de som er høy i diett vesentlige slik som protein, vitamin B12, sink, kalsium og jern. Snacks tilby vegetarianere en utmerket mulighet til å sikre sine dietter er godt avrundet og sunn.

Nøtter

Nøtter er gode kilder til protein, vitamin E og essensielle fettsyrer. En liten håndfull nøtter, men høy i kalorier og fett, gir fylle drivstoff. De mest næringsrike nøtter er naturlige, usaltet varianter som ikke inneholder ekstra olje eller natrium.

Forsterkede frokostblandinger

Forsterkede frokostblandinger inneholder mange vitaminer og næringsstoffer som vegetarianere bør fokusere på å arbeide i kostholdet sitt. De fleste korn er used næringsrik vegetariske snacks fordi de inneholder en sunn dose av jern, kalsium, sink og vitamin B12. Imidlertid er ikke alle korn skapt like. Velg et lavt sukker frokostblanding som inneholder hele korn for best resultat.

Yoghurt

Yoghurt er blant de beste vegetariske snacks fordi både meieri og soya varianter inneholder en betydelig mengde kalsium. Yoghurt er også en høy-protein mat. De merkene som inneholder et aktivt kultur er best fordi de tilbyr også gode bakterier som fremmer en sunn fordøyelseskanal.

Kalsium-befestet Juice

Kalsium-forsterkede juice er en rask vegetarisk snack som tilbyr en kalsium og vitamin C boost. Kalsium er viktig for å bygge sunne bein og tenner og er en viktig næringsstoff som mange vegetarianere, spesielt de som ikke bruker meieriprodukter, mangler.

Cheese

Ost er en næringsrik vegetarisk snack servert enten alene eller sammen med noen hele korn kjeks eller brød. Den kalsium-og proteinrik mat kan også kobles sammen med fiber-Laden frukt som epler. Fordi ost er høy i mettet fett, er det best å begrense deg til en en-unse servering.

Nut Butters

Mutter Butters, spesielt naturlige varianter som inneholder ikke tilsatt sukker, kan være en rask vegetarisk snack når spredt på en skive grovt brød eller noen stilker av selleri. Mutter Butters som mandel smør, peanøttsmør og solsikkefrø smør er konsentrert, fylle kilder til protein.

Tørket frukt

Tørket frukt, særlig aprikoser, svisker og rosiner, er eksepsjonelle kilder til jern. Sørg for å velge tørket frukt som ikke er søtet med tilsatt sukker, hvis mulig, som de inneholder færre tomme kalorier.