Digidexo.com

Hva er fordelene med Squash & Zucchini?

Hva er fordelene med Squash & Zucchini?


Squash og zucchini gjøre et allsidig tillegg til et sunt kosthold. I likhet med andre grønnsaker, de er lite mettet fett, høy i næringsstoffer og fiber og lite kalorier. Sommer saft inkluderer gul (CrookNeck og straightneck) squash, patty pan squash og zucchini. Winter squash kommer i mange varianter, inkludert butternut, eikenøtt, spaghetti, turban, søt scampi og karneval squash.

Næringsstoffer

Både vinter squash og sommer squash er rike på næringsstoffer som er viktige for kardiovaskulær helse. Disse næringsstoffer omfatter vitamin C, vitamin A, folat og kalium.

Fiber

Vinter og sommer squash er begge gode kilder til fiber. Fiber bidrar til å fremme regularitet samt blodsukker stabilitet, vekttap og kardiovaskulær helse. Fiber fremmer kardiovaskulær helse ved å bidra til å senke blodtrykket og kolesterolnivået i blodet.

Vekttap

Sommer og vinter saft kan hjelpe vekttap innsats fordi de er velsmakende, klumpete og lite kalorier. De kan brukes til å legge stoffet til måltider uten å legge overskytende kalorier eller fett.

Menns helse

Både sommer og vinter squash kan redusere symptomer på benign prostatahyperplasi (BPH) - en tilstand der prostata blir forstørret. En forstørret prostata kan forårsake urin og seksuelle problemer.

Lung Health

En diett rik på vitamin A kan redusere risikoen for lungekreft og emfysem. Dette er fordi sigarettrøyk fører til en vitamin A-mangel. Konsumere ekstra vitamin A kan bidra til å gjenopprette nivåer av dette helse-beskyttende antioksidant. Vinter squash er en rik kilde til vitamin A.

Tips for Winter Squash

Legg cubed vinter squash til suppe, lapskaus og chili.

Puree vinter squash og legge søtningsmiddel, kanel og kanskje litt smør.

Roast cubed vinter squash sammen med poteter.

Skjær eikenøtt squash i to og stek med litt olivenolje, krydder og en skvett sitron.

For en lav-kalori noodle fatet, tjene spaghetti squash med din favoritt saus. Bake squash og bruk en gaffel til å trekke ut sine noodle-lignende tråder. Disse "nudler" er også egnet for lav-karbohydrat dietter.

Tips for sommeren Squash

Bruk sommer saft å foreta en rask, deilig sauté. Tjener over ris eller pasta.

Når du tilbereder sommer squash, alltid skjære tykkere enn du tror er nødvendig. De inneholder mye vann, og vil krympe betraktelig. Ikke kok. Tre til seks minutter er nok tid; grønnsakene vil gå i oppløsning hvis kokt lenger.

Legg tykke skiver av squash til tomatsaus (sammen med grønne bønner, paprika, sopp eller brokkoli).

Legg terninger eller skiver zucchini til eggerøre, salat, sandwich wraps, enchiladas, burritos og ris eller pasta retter.

Hage

Hvis du har plass til en hage, squash og zucchini planter er profilerte produsenter. Beat vanlige skadedyr ved hjelp av tidsbestemt planting - en prosedyre der du plante en ny avling hver to til tre uker for å sikre fortsatt høste hele sommeren.

Lagring

Winter squash kan oppbevares i kjøleskap eller annet kjølig sted for flere uker til flere måneder. Sommer saft må være konsumert i løpet av få dager.