Digidexo.com

Hvordan ta fiskeolje for å hjelpe huden din

Fiskeolje kosttilskudd er en god kilde til omega 3 fettsyrene DHA og EPA. Disse fettsyrene har vist seg å bidra til å bedre leddgikt, hjertesykdom, stemningslidelser, og for å bidra til å gjøre huden sunnere. Fiskeolje kosttilskudd vanligvis kommer fra lakseolje eller tran. Tatt daglig, vil fiskeolje gjøre huden glød og hjelpe med hudsykdommer som psoriasis, akne og eksem. Daglig inntak av fiskeolje hjelper til å hydratisere huden.

Hvordan ta fiskeolje for å hjelpe huden din

•  Velg hvilken type fiskeolje supplement er best for deg. Fiskeolje kosttilskudd kommer fra kaldt vann fisk. Selv om de vanligste fiskeolje kosttilskudd kommer fra laks og tran, andre fiskeoljer inneholder også høye nivåer av omega 3 fettsyrer. Disse fiskene er makrell, regnbueørret, kveite, havabbor og tunfisk. Sardiner inneholder en høy mengde omega 3 fettsyrer også.

•  Vurdere renheten av kilden til fiskeolje. Vurdere nivåene av kvikksølv og andre tungmetaller i fiskeolje kosttilskudd. Ulike merker av fiskeolje har ulike nivåer av renhet. Noen er svært høyt raffinert, og i form av renhet, kan dette være en viktig faktor. Noen av de mer anerkjente merker av fiskeolje kan være dyrere, men dette kan være på grunn av deres mye høyere standarder for renhet.

Ta fiskeolje daglig med måltider. Fordi det er et fett, trenger fiskeolje for å tas med mat for best resultat å fremme absorpsjon. Tas på tom mage, kan fiskeolje forårsake magesyke og raping.

Bestem deg for din daglige dose. Ifølge Verdens helseorganisasjon er mellom 300 og 500 mg fiskeolje daglig anbefales. The Food and Drug Administration anbefaler ikke mer enn 3000 mg daglig. Men ifølge en studie i British Journal of Dermatology, fag som tok 5400 mg DHA (en av de omega 3 fettsyrer som finnes i fiskeolje) så en dramatisk klinisk reduksjon i sin eksem. Start med en liten dose, kanskje en kapsel eller 300 mg. Langsomt øke dosen din inntil du se en forbedring i huden din tilstand.

Hint

  • Vurdere å konsultere med en naturopathic lege, spesielt hvis du har tenkt å øke dosen til mer enn 3000 mg per dag.