Digidexo.com

Botemidler for overgangsalder

De vanligste tegn på overgangsalder inkluderer hetetokter, tørr skjede og vektøkning, hovedsakelig på grunn av hormonelle endringer i kroppen. Behandling for denne tilstanden kan inkludere erstatte fraværende hormoner med vikarer eller ved hjelp av urter for å redusere symptomer.

Hormonet eller østrogenbehandling

I denne fremgangsmåten, blir en kombinasjon østrogen og progesteron administrert for å erstatte de hormoner som kroppen har sluttet å produsere. Dette gir lindring til postmenopausale kvinner fra visse betingede symptomer. Denne erstatning terapi kan gis på tre måter. Noen ganger leger kan anbefale bare østrogen administrering ved hjelp av en vaginal eller oral pille, krem ​​eller hudplaster. I en annen metode som kalles sykliske terapi, leger råder å ta av en østrogen pille eller lapp sammen med en annen progesteron pille hver dag for bestemte dager i måneden. I kontinuerlig hormonbehandling, lave doser av både østrogen og progesteron må tas daglig. Disse hormon erstatning terapi metoder er kjent for å få ned hyppigheten og alvoret av hetetokter og tykktarmskreftrisiko, gi lindring fra ubehag på grunn av en tørr vagina og også avverge utbruddet av osteoporose. Men kommer denne behandlingen med sin andel av risiko og bivirkninger, derav legens råd er det aller viktigste. Denne behandlingen kan føre til livmor fibroids, øker sjansene for blodpropp, galleblæren steiner, hjerneslag, koronar plager og brystkreft. Denne behandlingen kan føre til vektøkning, oppblåsthet, hodepine, brystsmerter og ømhet, og hyppige humørsvingninger. Det er andre faktorer som for eksempel alder av kvinnen, hennes livmor forhold, og hennes individuelle reaksjon på hormonelle legemidler som må tas i betraktning før du tar fatt på hormonbehandling.

Andre former for behandling

Over-the-counter stoffer som syntetisk progesteron er kjent for å lindre hetetokter, mens bor seksuelt aktiv og bruk av en vaginal krem ​​to ganger hver uke vil bidra til å minimere vaginal uro. For å forebygge osteoporose og hjertesykdom, kan du kjøpe over-the-counter narkotika sammen med noen vanlige vitaminer og kalsium tabletter.

Diet

Svelges soyaprodukter for lindring av menopausale symptomer og holde seg til høy-fiber, til redusert fett kosthold sammen med regelmessig mosjon holde hjertesykdom i sjakk. Slutte å røyke eller drikke alkoholholdige drikker, te og kaffe, og prøve å opprettholde en sunn kroppsvekt. Drikk mye vann for å rense systemet og også for å forebygge infeksjoner i urinveiene. Nylig, ikke-konvensjonelle metoder for behandling inkludert akupunktur, massasje, aromaterapi og homeopati også har blitt populært.

Herbal rettsmidler

Urter og urteprodukter som for eksempel røde bringebær blad te, nattlysolje, ginseng og spesielt dong quai og klaseormedrue, er kjent for å være effektive for lindring fra menopause symptomer. Dong quai er kjent for sine fordeler med å hjelpe i østrogen, balansering av kvinnelige hormoner, bestemmelse av jern og vitamin E og promotering av sunn livmor funksjoner. Klaseormedrue også er kjent for å hjelpe med naturlig østrogen erstatning.

Selvhjelp

Under overgangsalderen hetetokter, må kvinner ta vare å kle seg i lette lag med lett flyttbare klær laget av naturlige stoffer, drikke kule drikkevarer og bo i kule.