Digidexo.com

Fundal Fibroid Tumor

Kvinner mellom 30 og 40 kan utvikle livmor fibroids, også kjent som fibromyomas, leiomyomas eller myomer. De fleste kvinner vet ikke at de har livmor fibroids, inkludert fundal fibroids, fordi de forårsaker ingen helseeffekter.

Livmor Fibroids

Ifølge American Congress of Fødselsleger og Gynekologer, livmor fibroids er ikke-kreftsvulster som utvikler innenfor en kvinnes livmor. De varierer i størrelse fra det av en ert til mer enn 5 inches i lengde.

Betydning

Fibromer er den vanligste bekken vekst hos kvinner. The Mayo Clinic sier at så mange som tre av fire kvinner kan oppleve dem over tid.

Fundal Fibroid

En fundal fibroid er en fibroid funnet i fundus, den bredeste delen av livmoren som er lengst fra livmorhalsen, sier "Vaginal hysterektomi."

Behandling

De fleste fibroids forårsake ingen symptomer i det hele tatt. Leger vanligvis ikke vil anbefale noen behandling, men vil i stedet overvåke fibroid vekst og komfort over tid.

Betraktninger

Fundal fibroids kan føre til komplikasjoner under en vaginal hysterektomi, noe som gjør det vanskelig for en kirurg for å fjerne livmor.