Digidexo.com

Hvordan Accelerate Menopause

Som små jenter vokser opp, vi alle hørt de eldre kvinnene i vårt liv å snakke om "endringen." For noen av oss, virket dette som en fryktelig og skremmende ting som vi kunne ikke helt forstå. Da vi ble eldre, innså vi at "endringen" var bare et kodeord for overgangsalder. Menopause er noe alle kvinner må møte. Det er kroppens måte å fortelle oss at vi ikke lenger er i stand til å få barn. De fleste kvinner vil treffe overgangsalder i sine tidlige 50-tallet. Sammen med opphør av menstruasjon, vil du legge merke til noen følelsesmessige og psykiske endringer. Noen kvinner har problemer med å sove, mens andre opplever hetetokter og humørsvingninger. Symptomer på overgangsalder er enorme, ulik fra person til person. Noen kvinner finner menopause befriende fordi de ikke lenger trenger å bekymre deg om deres månedlige syklus og utilsiktet graviditet. For andre kan det være en ubehagelig og smertefull tid. Hvis du har en vanskelig tid med overgangsalder symptomer, kan du finne deg selv lurer på om det er en måte for deg å få fortgang i prosessen slik at du kan føle deg som deg selv igjen. Dessverre kan du ikke gjøre overgangsalderen prosessen gå noe raskere, men det er ting du kan gjøre for å gjøre deg mer komfortabel som naturen tar sin gang.

Hvordan Accelerate Menopause

•  Se inn hormonbehandling. Dette er den mest populære for behandling menopausale symptomer. Legen din vil gi deg lave doser av østrogen på en jevnlig basis. Østrogen er et viktig hormon i å regulere en kvinnes reproduktive syklus. Når menopause treff, østrogennivået faller. Tapet av østrogen fører til en rekke fysiske symptomer på overgangsalder, som hetetokter og hodepine. Gi kroppen med lave doser av østrogen vil bidra til å regulere hormonene i kroppen din, og dermed lindre menopausale symptomer.

Snakk med legen din om antidepressiva. For noen kvinner er det de følelsesmessige symptomer på overgangsalder som skaper størst problemer. Noen finner seg følelsen deprimert nesten hele tiden. Hvis den emosjonelle vekten av overgangsalder er for mye, snakk med legen din om antidepressiva. Disse stoffene vil bidra til å lindre følelsesmessige symptomer på overgangsalder og holde hetetokter under kontroll.

•  Tren regelmessig. Sørg for å trene 30 minutter om dagen for å hindre utbruddet av osteoporose, hjerte-og karsykdommer og diabetes. Kroppen din blir mer utsatt for disse sykdommene etter utbruddet av overgangsalder. Regelmessig trening kan også bidra til å redusere stress og andre følelsesmessige symptomer på overgangsalder.

Slutte å røyke og spise riktig. Røyking kan øke faren for hjerte-og karsykdommer hos postmenopausale kvinner. Spise et sunt, balansert kosthold kan redusere overgangsplager ved å forsyne kroppen din med de næringsstoffene du trenger for å holde seg frisk.

Hint

  • Prøv å bruke naturlige urter som dong quai, lakris, chasteberry, nattlysolje og wild yam for å lindre symptomer. De dype pusteøvelser praktiseres i Yoga kan også være nyttig i å lindre overgangsplager.