Digidexo.com

Ernæringsmessige fakta av Syntrax Nectar

Kroppsbyggere og andre idrettsutøvere ofte bruker kosttilskudd for å øke sitt daglige inntak av visse næringsstoffer. Dette kan føre til større muskler og bedre ytelse i mange tilfeller. Syntrax Nectar er en favoriserte merkevare av protein supplement tilgjengelig.

Protein

Fordi Syntrax Nectar er først og fremst en proteindrikk, protein er det mest fremtredende næringsstoff. Syntrax Nectar inneholder 23 gram protein, eller 46 prosent av daglig verdi basert på en 2000 calorie per dag diett.

Vitaminer

Syntrax Nektar inneholder vitamin A og C, så vel som kalsium, jern, fosfor og magnesium. Kalsiuminnholdet er 15 [ercent av daglige verdi, mens fosfor er 10 prosent og magnesium er 8 prosent. Vitaminene A, C og jern er på 0 prosent.

Kaloriverdi

Hvor mye kalorier i Syntrax Nectar avhenger av smaken. Antall kalorier er vanligvis mellom 90 og 100, med null kalorier fra fett.

Fett og Karbohydrater

Syntrax Nectar inneholder ingen fett, mettet eller trans. Kolesterol beløp er mindre enn én prosent, med under fem milligram per porsjon.

Natrium og kalium

Det er 160 milligram natrium i en porsjon Syntrax Nectar, sto for 7 prosent av den daglige verdi. Kalium utgjør 190 milligram og 5 prosent daglig verdi.

Lagd Nutrition

Syntrax Nectar er laget for å blandes med vann eller melk. Hvis du velger å blande den med melk, vil de ekstra ernæringsmessige fakta av ditt valg av melk faktor i.