Digidexo.com

Hvordan bruke hjemme rettsmidler for å behandle Veneral Vorter

Veneriske vorter, ofte referert til som genital warts, er forårsaket av overføring av Human Pappiloma Virus (HPV) fra én person til en annen. Disse vortene vanligvis vokser på kjønnsorganene, og kan være ganske ubehagelig. Mange ser tilstanden som pinlig og nekter å søke medisinsk behandling. Heldigvis er det noen hjemme rettsmidler som kan brukes til å behandle veneriske vorter.

Bruksanvisning

Shave området rundt kjønns vorte. Dette vil muliggjøre en bandasje eller medisiner for å holde seg på den berørte huden lenger.

Legg en bomullsdott dyppet i eple cider eddik til de veneriske vorter før du går til sengs hver kveld. Dekk bomull i en bandasje eller hudtape å sikre at det holder seg på plass. Fjern bandasjen hver morgen. Å gjøre dette hver kveld kan ha vorter gått i 2 til 4 uker.

Massasje vitamin E olje inn vortene med en bomullsdott 3 ganger om dagen. Dette vil føre til at vortene å tørke opp og kan ha dem faller av i så lite som en uke.

Dab Castor olje på de veneriske vorter et par ganger om dagen for å bidra til å redusere størrelsen og ubehag av infeksjonen.

Dusj daglig for å holde det berørte området så rent som mulig. Jo renere området er, jo mindre sjanse for at vortene sprer seg til andre områder av kjønnsorganene.

Hint

  • Vask hendene og det berørte området før og etter noen behandlinger. Bruk barberskum beregnet for sensitiv hud for å unngå ytterligere irritasjon ved barbering rundt vortene. Ikke la høvelen til å komme i kontakt med vorter.
  • Ikke prøv å fjerne vorter ved å kutte eller skraping. Dette kan føre til infeksjon og mer kan føre til vortene å spre seg.