Digidexo.com

Hvordan lage etiketter for CDer

Hvordan lage etiketter for CDer


Enten du lage din egen musikk, eller brenner plater av dine favorittsanger for veien og for gym, noe som gjør CD-etiketter beviser enkelt. Ved hjelp av din hjemme-PC og skriver, kan du gjøre en rekke etiketter, om du vil at de skal være enkle eller profesjonelt utseende design. CD-etiketter hjelpe deg å holde orden på musikksamlingen din, slik at du kan holde deg på farten og oppdatert på din favoritt humør musikksamlinger.

Bruksanvisning

Legg ett ark med selvklebende etikett papir ansiktet ned i skriverens papirmater. Velg en stil av etiketter du ønsker, for eksempel enkle disc- eller rektangulære formet etiketter eller profilerte etiketter.

På datamaskinen lansere en maling, illustrasjon eller foto-redigering program. For dette trinnet, kan du velge fra datamaskinens forhåndslastet programvare eller laste ned og installere alle programmer du ønsker å bruke.

Start en ny oppgave i bilderedigeringsprogram, noe som gjør at den måler ut til størrelsen av en av peel-off etiketter på papirarket.

Velg en bakgrunnsfarge, skriftfarge, stil og størrelse.

Lag din plateselskap ved å velge malen og skrive inn et navn for platen du oppretter. Alternativt kan du bare la etikettene tomme bortsett fra farge og design du velger å skrive ut på dem. Dette gir deg enkle, tomme etiketter du kan skrive om senere med en markør. Dette viser seg å være en praktisk måte å bøte på en situasjon som krever en rask, håndskrevet etikett.

Velg "Skriv ut" og åpne "Print preview" i malen. Hvis du skriver ut flere tomme plateetiketter, til flis malen skrive ut flere av etikettene. Hvis du skriver ut en egendefinert etikett om gangen, ordne mal i et av de firkantede fliser på forhåndsvisning malen.

Gjenta trinn 3 til 6 for å fullføre flere tilpassede etiketter for den samme utskriftsarket og mal, eller hoppe til trinn 8.

Velg "Skriv ut" på forhåndsvisningen for å skrive ut egendefinerte etiketter på ark med selvklebende etikett papir. Hvis du bruker en blekkskriver, gi arket ca 10 minutter til helt tørr. Vått blekk kan gni lett, spesielt på semi-glossy eller glanset papirtyper.

Hint

  • For å bruke etikettene dine, bare skrelle av hver etikett, og holder den til platen av valget.