Digidexo.com

Hvordan hjelpe barn med Hypotonia & forstoppelse

Hvordan hjelpe barn med Hypotonia & forstoppelse


Hypotoni hos barn viser til redusert muskeltonus og muskelsvakhet. Symptomer på hypotonia inkluderer vanskelig å svelge, manglende evne til å forlenge lemmer, myke muskler og problemer med å stå. Forstoppelse oppstår vanligvis med hypotoni. Det finnes ingen kur for hypotoni, men det finnes måter å håndtere muskelsvakhet og forstoppelse i forbindelse med denne tilstanden.

Bruksanvisning

Omplassere leddene. Felles forvridning kan oppstå med hypotoni. Oppsøk lege for leddsmerter eller ledd unormalt.

•  Vurder fysioterapi. Regelmessig fysisk terapi kan hjelpe barn med hypotoni. Snakk med en lege for å se om fysioterapi er riktig for barnet ditt. Terapi forbedrer muskelstyrke og hindrer muskelatrofi. Ergoterapi bidrar til å forbedre tale og koordinering.

Serve vann. Gi barnet ditt 2-3 glass vann om dagen for å forbedre fordøyelsen og hjelpe mykne avføring.

Legg juice til kostholdet. Supplere vann med andre væsker som sviske eller eplejuice å hjelpe bøte forstoppelse i forbindelse med hypotoni.

Øk fiber inntaket. Gradvis øke barnets fiber inntaket å bidra til å stoppe forstoppelse. Serve rikelig med frukt, grønnsaker, supper og hele korn. Spør barnelege å anbefale en fiber supplement.

Tenk en krakk mykner. Snakk med en lege for å se om en krakk mykner er riktig for barnet ditt. Hvis ja, bruker disse medikamentene med måte, og følg anvisningen på pakken.