Digidexo.com

Sunn dietter Mest anbefalt av leger

Når det gjelder å miste vekt, er det ingen raske løsninger. Det er hva de fleste leger og ernæringseksperter mener, som en hvilken som helst diett som tar vekten av for raskt er sannsynligvis føre til rask vektøkning når dietten ender. I stedet, de fleste eksperter er enige om at en diett lav på kalorier og fett og med mindre, mer hyppige porsjoner er den beste veien å gå.

Sensible Plan

Spise fem eller seks små måltider gjennom dagen, ikke bare bidrar til å holde sulten i sjakk, det gir deg også energi og styrke. Nøkkelen, selvfølgelig, er å gjøre sunne valg til hvert måltid. En porsjon protein og en av karbohydrater bør spises minst tre ganger om dagen (frokost, lunsj og middag), med minst to porsjoner av sunne kosttilskudd - som protein shakes eller frukt - som i-mellom snacks.

Sunne valg

Hvis du følger den nevnte plan på fem eller seks måltider per dag, kanskje du har en frokost bestående av en servering av fettfattig yoghurt og stykke frukt, eller en bolle med lav-fett frokostblanding eller havregryn med frukt. Har en annen stykke frukt, friske grønnsaker eller lavkalori protein shake noen timer senere, etterfulgt av en lunsj med salat og lys tunfisk. En banan eller grapefrukt ville gjøre en fin mellommåltid, med en middag av stekt kylling eller laks, en annen salat og yoghurt.

Vegetariske Planer

Enhver lege vil fortelle deg at en diett bestående av frukt og grønnsaker er en fin måte å gå. Heller ikke ville de fleste være imot en diett som besto utelukkende av frukt og grønnsaker - forutsatt at du klarte å innlemme noen protein. Den beste måten å følge et vegetarisk plan er å "beite" i løpet av dagen, spise så mange frisk frukt og rå grønnsaker som ditt hjerte ønsker. Bare sørg for at de er friske, og ikke frosset eller hermetisert, som sistnevnte inneholder for mye natrium og / eller sukker. Egg erstatter eller tofu kan bli lagt til som proteintilskudd hvis du håper å unngå kjøtt helt.

Best Livet Plan

Den beste livet diett, utviklet av treningsfysiolog Bob Greene, steg til popularitet etter å ha blitt godkjent av TV-talk-show vert Oprah Winfrey. Denne planen er godkjent av mange leger, som den deler mange av retningslinjene i den grunnleggende sunt kosthold. Folk etter beste livet diett nyte det fordi de ikke trenger å nøye se sitt kaloriinntak - i stedet gjøre sunne valg og overvåking porsjoner. Det er også en fase hvor disipler har lov til å spise nesten hva som helst og alt de ønsker, kjent som "anything goes" fase. Du er også utstyrt med ukentlige foreslåtte menyer på beste livet diett, som gjør det lett å følge.

Putting It Together

Noen av de ovennevnte planene vil fungere vesentlig bedre når supplert med regelmessig mosjon. Det betyr 30 minutter om dagen, minst tre ganger i uken. Også, ikke glem å drikke mye vann - opptil åtte 8 oz. glass om dagen er akkurat det gode leger vil bestille.