Digidexo.com

Beste måten å slutte å ta Depakote

Depakote er en resept, antikonvulsiv medisiner som brukes til å forebygge anfall. Det er også brukt til å behandle noen av symptomene på bipolar lidelse, inkludert perioder med unormalt ekstreme høyder, og for å bidra til å forhindre migrene. Noen leger fore Depakote til formål som ikke er angitt av sin merking, for eksempel narkotikaavhengighet trekning og tvangslidelser. Forskrivning medisiner off label er en vanlig praksis. Fordi Depakote brukes til å undertrykke en aktiv hjerne, for de som slutter å ta Depakote for brått, kan abstinenssymptomer forekomme.

Hvordan slutte å ta Depakote

Selv om Depakote er ikke vanedannende, og det er svært liten sjanse for at noen vil misbruke denne medisinen, stopper for raskt kan føre til anfall, selv om du aldri har hatt en før. Det anbefales å tilbaketrekning fra dette stoffet under tilsyn av lege, som trolig har du redusere dosen over en periode på flere uker eller måneder før du er på et beløp som er ikke-klinisk affektive. Når du er lege er trygg på at du ikke vil ha symptomer på tilbaketrekning, vil hun fortelle deg at du ikke lenger trenger å ta medisiner.

Skifte Depakote med et annet medikament

Noen pasienter slutter å ta Depakote slik at de kan prøve en annen epilepsi medisiner. Selv om du bytter til et annet legemiddel, er det ikke anbefalt å slutte å ta en medisinering brått og deretter begynner en annen. Din nåværende dose, og hvilke medisiner du planlegger å ta i stedet, vil avgjøre legen din plan for avvenning deg ut av Depakote. Hvis du slutter å ta medisinen din før du har nådd den effektive dosen av erstatning medisinering, øker du risikoen for å få anfall eller migrene. Det er viktig at du rapporterer alle symptomer eller bivirkninger til legen din. Noen mennesker er i stand til å slutte å ta medisiner med få eller ingen problemer, mens andre opplever moderate til alvorlige bivirkninger når de minimere deres dose av selv et lite beløp.

Drug-Replacement Therapy

Noen leger vil foreskrive en annen medisin for å hjelpe deg gjennom din periode med tilbaketrekning fra Depakote. Benzodiazepiner som Xanax og Klonopin arbeide ved å roe nervene og behandling av angst. Dr. Roger Gould, psykiater og tidligere leder for samfunnsmedisin psykiatri og poliklinisk psykiatri ved UCLA, indikerer at noen leger og psykiatere foretrekker Klonopin fordi det er lengre virkende. Det viktigste du trenger å vite om å få ut av Depkote er at du må gjøre det under tilsyn av lege, holde avtaler og melde alle bivirkninger.