Digidexo.com

Pressure Points for tannpine

Det er flere trykkpunkter som har vært kjent for å lindre smerter forbundet med tannpine. Disse trykkpunkter har blitt brukt i århundrer med suksess før oppfinnelsen av moderne smertestillende medikamenter. Alle trykkpunkter skal trykkes med gradvis lett trykk. Brå og vanskelig å trykke på trykkpunkter kan føre til intens smerte eller skade.

Cheek Trykk Point

Kjør fingeren langs bunnen av kinnet bein. Stopp når du er rett under øyet. Trykk på denne trykkpunkt opp og inn mot kinnet bein. Det er en på hver side av ansiktet.

Ear Pressure Point

Plasser en finger foran øret hullet. Åpne munnen og legge merke til innrykket som danner. Trykk forsiktig til hullet. Det vil skade, men det vil ta brodden ut av tannpine.

Under Ear Pressure Point

Flytt fingeren til bak øreflippen. Åpne munnen og finne innrykket som danner rett under øret. Fingeren skal trykkes rett opp mot bunnen av øret. Trykk forsiktig opp og inn.

Jaw Trykk Point

Følg undersiden av kjeven din til den er rett under øyekroken. Finn trykkpunktet på innsiden og under kjevebeinet. Bruk kraft mot kjevebeinet.

Akillessene

Akillessene er ridgelike formasjon kjører mellom hælen og leggen. Legge press på begge sider av akillessenen i depresjon mellom ryggen og ankelen.