Digidexo.com

Hvordan behandle Morning tørr munn

Ifølge dentist.net, er munntørrhet en tilstand som er spesielt vanlig når du våkner opp, fordi de tre viktigste spyttkjertlene i munnen bremse eller stoppe produksjonen mens du sover. Nervøsitet og stress også påvirke spyttkjertlene. Det er flere måter du kan behandle morgen pusten.

Bruksanvisning

Behandling Morning Munntørrhet

•  Å drikke en kopp vann første om morgenen kan lindre tørr munn, ifølge janicehealth.com.

Lukk munnen din mens du sover. Puste gjennom munnen i stedet for nesen mens du sover kan tørke ut munnen, som fører til dårlig ånde. Det kan også føre til snorking.

Drikk 2-3 glass vann før du går til sengs for å tilføre kroppen din før du går i dvale.

Sjekk bivirkninger av medisiner du tar. Mange medisiner som behandler tilstander som depresjon og søvnløshet kan forlate kroppen dehydrert, forårsaker en tørr munn, ifølge janicehealth.com. Sjekk med legen din for å se om det er noen alternative medisiner som ikke har denne bivirkningen.

Hint

  • Å drikke for mye alkohol kan dehydrere kroppen, forårsaker en tørr munn om morgenen. Før du går til sengs, drikke minst ett glass vann.
  • Munntørrhet er en av de vanligste symptomene på diabetes, ifølge breathauthority.com. Sjekk med legen din hvis dette er et problem du opplever.