Digidexo.com

Bovine tuberkulosebehandling

På grunn av utrydding innsatsen til offentlige etater, er storfetuberkulose meget sjelden hos mennesker i USA.

Når en person gjør kontrakt sykdommen, vanligvis ved å drikke upasteurisert melk, blir den behandlet på samme måte som andre former for tuberkulose, eller TB.

Behandling Oversikt

Fordi TB celler dør sakte, kan behandlingen ta fra seks til ni måneder.
TB er også flinke til å utvikle en toleranse for medisiner, så behandlingen vil bestå av noen få måneder på en type antibiotika og deretter bytte til en annen.
Mens de fleste tuberkulosepasienter er ikke lenger innlagt på sykehus for behandling, er det mulig at legen din vil be om at du kommer inn på et kontor besøk for å ta medisinen din.
Dette skyldes manglende doser kan i stor grad påvirke sannsynligheten for at det bovine TB vil utvikle en motstand mot at medisinering, noe som gjør behandlingen vanskeligere.

Rifater

Standard TB behandling begynner med to måneder med å ta stoffet Rifater. Rifater er merkenavnet; generiske former inkluderer, rifampicin, isoniazid og pyrazinamid.
Det er vanlig for folk å ta Rifater å utvikle en rød eller oransje farge i kroppens sekreter, inkludert urin, svette og tårer.
Rifater reagerer også lett med mat og mange andre medisiner. Det må tas på tom mage en time før eller to timer etter å ha spist.
Den vanligste alvorlig komplikasjon med dette stoffet er leverproblemer. Folk tar Rifater bør se etter gulsott, oppkast, kvalme og utmattelse. Eventuelle bivirkninger bør umiddelbart rapporteres til lege.

Rifampicin og Isoniazid

De resterende fire måneders behandling består vanligvis av en kombinasjon av rifampicin og isoniazid. Den røde eller oransje fargetone i kroppens sekreter vil forsvinne med dette stoffet mix, men potensialet for alvorlige leverkomplikasjoner vedvarer. Denne medisinen er tatt på samme tom mage retningslinjer som Rifater, og antacida bør likevel unngås.