Digidexo.com

Hvordan å gi opp Soda

Soda vil ikke bare innføre en kropp til unødvendig koffein, men vil også gule tennene, og alle de tomme kalorier vil pakke pounds på figuren din. Å gi opp brus er en flott start på å endre til et sunt kosthold. De langsiktige fordelene ved å gi opp både vanlig samt diett brus kan hjelpe forlenge livet ditt.

Hvordan å gi opp Soda

Finn alle brus drikker i ditt hjem og sette dem på disken. Hell all brus i vasken vasken og resirkulere bokser og flasker, eller gi all din brus til en venn eller et familiemedlem. Med ingen brus i huset, er det umulig å gi etter for et sug hjemme.

Bland opp en mugge Crystal Light eller annen lys pulverisert drink. Plasser pitcher i kjøleskapet og la den slappe av. Tjene deg selv og din familie Crystal Light over isen når ønsket om en brus oppstår. Ta med alle familiemedlemmer i hjemmet for å delta i arbeidet med å motstå brus.

•  Drikk den anbefalte mengden vann daglig. Åtte åtte unse glass per dag er best for optimal hydrering. Fyll en bærbar drikke container full av is og vann før du forlater huset. Å ha en kald drink på hånden vil dempe et ønske om å slutte og kjøpe en brus når du drar hjemmefra.

Snakk med venner og familiemedlemmer om å støtte din innsats for å leve mer sunt. Oppmuntring fra dem nær deg vil hjelpe avvenne deg av et ønske om å konsumere koffein regelmessig. Trening hver dag i minst tjue minutter for å hjelpe kroppen din oppnå en naturlig euforisk følelse uten stigning påvirker av koffein.

Drikk 100% hel fruktjuice etter at du har konsumert de nødvendige åtte åtte unse glass vann hver dag. Juice er mer mettende enn vann, men bør ikke brukes som en viktig kilde til dine drikkebehov. Drikker juice på anledning vil innføre diverse vitamininnholdet i kostholdet ditt.

Hint

  • Les etiketter for å finne ut næringsinnholdet i alle drikkealternativer.
  • Mange drikker inneholder like mange eller flere tomme kalorier og koffein som brus, så ta informerte og sunne valg basert på ernæringsmessig verdi.