Digidexo.com

Hvordan stoppe overdreven Blushing

Hvordan stoppe overdreven Blushing


Overdreven rødming kan være et medisinsk lidelse eller en psykisk lidelse --- eller det kan være en liten av begge. Noen mennesker har en medisinsk lidelse som fører til at huden til å rødme lett, men deres frykt for rødmende i offentligheten kan forsterke problemet og gjøre dem rødme selv når de ikke er flau. Hvis du har dette problemet, kan du begynne med å bestemme årsaken.

Hvordan stoppe overdreven Blushing

•  Pust dypt inn i pinlige situasjoner. Hvis du føler deg ute av kontroll og nervøs når flau, kan det være vanskelig å huske å ta dype åndedrag. Kroppen kan reagere med en fight-or-flight respons som vil få ansiktet til å bli rød. Ved å ta dype åndedrag, kan du redusere kroppens adrenalin respons. Pust inn for fire teller, deretter puste ut for åtte teller til du føler deg rolig.

Se en psykolog. En psykolog kan innlemme kognitiv atferdsterapi i din daglige rutine for for deg å forstå hva som gjør deg rødme og hvorfor du rødme i visse situasjoner og ikke andre. Hvis du forstår hva som utløser rødmende, kan du snakke deg ned når du føler deg selv begynner å rødme.

Hold en journal. Hvis du skriver ned alle situasjoner der du rødme --- den tiden av døgnet, avtrekkeren og stedet du var --- kan du oppdage mønstre og deretter unngå eller forutse slike situasjoner.

Ta kontakt med legen din. Legen din kan bestemme din rødmende er en medisinsk tilstand som hyperhidrose, og hun kan foreslå medisiner for å holde rødmende under kontroll. Noen medisiner som har hjulpet enkeltpersoner kontrollere sin rødmende er angst medisiner som Xanax, betablokkere og Clonadine.

Tenk kirurgi. Hvis rødmende er negativt påvirker livet ditt, kan en endoskopisk thorax sympathectomy være et alternativ. Selv om det er dyrt og innebærer risiko, er endoskopisk thorax sympathectomy et alternativ som bør diskuteres hvis ingen andre behandlinger har jobbet.

Hint

  • Diskuter med legen din som rødmende behandlinger du ønsker å prøve og som du ikke.
  • Hvis rødmende er forbundet med høy feber eller hjertebank, oppsøke lege umiddelbart.