Digidexo.com

Hvordan øke metabolismen med karbohydrater

Det finnes en rekke teorier om hvordan å bekjempe Ardenneroffensiven. Noen sier vi må telle kalorier. Andre sier at det er viktig å spise mye proteiner og ingen karbohydrater. Atter andre sier at vi må kombinere mat riktig. Flere antyder at billetten er et sunt balansert kosthold. Det er et element av sannhet i de fleste av disse teoriene, bortsett fra én - at vi ikke skal spise noen karbohydrater i det hele tatt. Faktisk, komplekse karbohydrater bidra til å øke vår metabolisme, slik at vi kan brenne mer fett. Nøkkelen er derfor ikke i å eliminere karbohydrater fra kosten vår, men i å spise de riktige. Les videre for å lære hvordan å øke metabolismen med karbohydrater.

Hvordan øke metabolismen med karbohydrater

Identifisere komplekse karbohydrater. Disse karbohydrater krever kroppen til å produsere mer energi for å bryte dem ned til bruk som brensel. Det vil si at legemet gir i seg selv en metabolsk hopp start for å gjøre det nødvendige arbeid. I tillegg, fordi denne formen for karbohydrat tar lengre tid for kroppen å bryte ned, må forbrenningen være aktiv i en lengre tidsperiode. Det betyr også at mindre insulin injiseres inn i blodstrømmen, og dermed redusere vår presserende ønske om visse typer matvarer som inneholder mye sukker eller fett.

Bestem de komplekse karbohydrater som er riktig for deg. Mye av komplekse karbohydrater kan finnes i matvarer som vi vanligvis spiser hver dag som frukt og grønnsaker. Dette kan ofte være et godt valg av komplekse karbohydrater for folk flest, fordi mange frukter og grønnsaker er også høy i fiber. Fiberrik elementer, som komplekse karbohydrater, tar mer energi for kroppen å brenne sine respektive kalorier. Faktisk, mange forskere mener at mye fiberrik frukt og grønnsaker faktisk bruker mer kalorier for å fordøye dem enn kalorier som de faktisk har. Det er en klar bonus.

øke stoffskiftet med komplekse karbohydrater i sin mest naturlige, eller rå, skjema. Dette er enkelt med mye frukt og grønnsaker som vi ofte foretrekker å spise i rå tilstand. Men det er andre komplekse karbohydrater som vi også kan bruke i en naturlig form. Disse inkluderer bygg, kli, brun ris, maismel, havregryn og hvetekim.

Velg andre komplekse karbohydrater som vil bidra til å øke stoffskiftet, som bønner, frokostblandinger med wholegrains og / eller høy i fiber, mais og maismel, frukt, belgfrukter, linser, multi-korn pasta og brød, havre og oatmeals, erter, poteter ( hvit og yam), rotgrønnsaker, strimlet hvete, hele hvete brød, mel og pasta, og mye mer. Igjen, er det best å holde disse karbohydrater i den mest naturlige form mulig. Hvis du legger til en masse sukker, honning eller andre "søtsaker" eller fet ting til dem i kokeprosessen, kan du utilbørlig få de egenskapene du søker.

Konsumere komplekse karbohydrater riktig. Det er bedre å holde karbohydrater nærmere første halvdel av dagen enn den andre halvdelen. Dette er vanligvis den tiden da du er mest aktive og derfor mest sannsynlig til å brenne av de ekstra kaloriene. For eksempel, hvis du ønsker å inkludere hele korn i kostholdet ditt, er det best å bruke dem som en del av din frokost diett. På den måten får du høy fiber tidlig på dagen og begynne en tidlig jump start av stoffskiftet. Du kan også velge hele korn brød til lunsj eller tidlig morgen snacks. Eller, hvis du vil ha pasta, velge en fullkorn pasta blandet med rotgrønnsaker for en dobbel effekt. Middag bør inneholde lysere korn valg som brun ris, bygg, bønner eller belgfrukter. Selvfølgelig, er et annet alternativ de rot grønnsaker som du liker så mye eller til og med poteter. Imidlertid bør komplekse andre enn frukt karbohydrater unngås når som helst etter ca 6:00 pm

unngå blanding komplekse karbohydrater og proteiner sammen så mye som mulig. Mange tror det, fordi karbohydrater og proteiner fordøye annerledes, blande dem kan føre til kaos i kroppen som den prøver å finne ut hvilke å ​​fordøye først. Denne forvirringen kan forsinke metabolske prosessen, og dermed angre fordel for komplekse karbohydrater. I stedet velger enten et måltid rikt på protein med visse typer grønnsaker eller høy i karbohydrater med rotgrønnsaker. På den måten vet fordøyelses og metabolske system den beste måten å oppnå fordøyelsen og hindrer den fra å lagre mye overflødig fett.

Hint

  • Sjekk med legen din før du gjør noen form for store bryteren i kostholdet ditt.
  • <br> Oppretthold moderasjon i alle things.Read mat etiketter nøye for å være sikker på at du får akkurat det du ønsker og ikke noe som er "mixed" eller "etterlignet."
  • <br> Arbeide for en balansert diett som inneholder alle de viktige matvaregrupper snarere enn noen entall type mat.
  • <br> Pass på å rengjøre alle frukter og grønnsaker før konsum, spesielt det du ikke kommer til å koke dem.
  • Ikke over bort i alle typer mat element, inkludert komplekse karbohydrater.
  • <br> Unngå for mye sukker og fett i å forberede dine matvarer generelt, men komplekse karbohydrater spesielt som de kan utilbørlig disse matvarene 'fordel til kosthold.
  • <br> Vær oppmerksom på at du bytter til komplekse karbohydrater ikke er en åpen invitasjon til å spise så mye du vil.