Digidexo.com

Hvordan spise sunt på Dennys

Hvordan spise sunt på Dennys


Dennys restauranten har vært en full-service familie spisested for mer enn femti år. Dennys restauranter finnes over hele USA, Canada, Mexico og andre internasjonale steder. Med sin uformell atmosfære og rimelig meny Dennys fortsetter å være et populært valg når du velger en restaurant. For de som er opptatt av å spise sunt Dennys har en rekke menyelementer å velge mellom. Les videre for å lære å spise sunt på Denny.

Hvordan spise sunt på Dennys

•  Se etter passform fare symbol. Dennys har mat valg som er lavere i kalorier og fett enn andre menyelementer. Passformen fare symbol ligger hele menyen for å enkelt finne en sunn mat valg.

Bestill slank slam til frokost. Det inkluderer egg substitutter, to pannekaker med frukt pålegg og et stykke grillet skinke. Det er å fylle og kommer inn på 530 kalorier og 9 gram fett. Et annet alternativ for frokost er vegetarisk omelett laget med eggbeaters og servert med tørr toast.

•  Spis boca burger til lunsj. Det er et sunnere alternativ til en vanlig hamburger. Det har bare 11 gram fett. Hopp pommes frites. Dennys har sunnere side elementer. Legg en liten skål med frisk frukt eller en bolle med biff vegetabilske suppe.

Velg grillet kyllingbryst til middag. Bestille den med blandede grønnsaker og tomatskiver. Måltidet er full av protein, og har mindre enn 400 kalorier og 15 gram fett.

Bruk fettfri dressing på salaten. De sunneste salat valg er kokk salat og grillet kylling salat. Bestille din salat med enten fett gratis ranch eller italiensk dressing.

Hold deg unna dessert. De fleste dessert elementer på Dennys menyen er over 500 kalorier. Hvis du må tilfredsstille en søt tann for ett scoop av iskrem. Den inneholder 200 kalorier, og i det minste gir noen kalsium.

Hopp appetittvekkere. Menyelementer Dennys, for eksempel stekt mozzarella pinner, buffalo wings og ost pommes frites, er lastet med kalorier. Bestille en liten side salat eller en kopp suppe i stedet.

Hint

  • Hold deg til vann, kaffe, varm te eller en diett brus når du bestiller en drikke. De fleste drikker på menyen er lastet med sukker og tomme kalorier.
  • Ikke bestille elementer som er frityrstekt som løkringer og fisk og chips. Menyelementer som er bakt eller broiled er vanligvis et sunt valg.