Digidexo.com

Hva er noen urter for hele kroppen rensing & Detoxing?

Naturmedisinere og naturopathic leger allment anbefaler bruk av urter i avgifte kroppen. Kroppens store "filtre" - nyrer, lever og tykktarm - er de vanligste målene for detox-programmer, siden toksiner er sannsynlig å bosette seg i disse stedene. For de som søker hele kroppen avgiftning, kan naturmedisinere anbefaler en kombinasjon av plantebaserte kosttilskudd. Dette kan hjelpe til med å eliminere giftstoffer fra tykktarm, mage, lever, nyrer, blodet og lymfesystemet.

Fordøyelsessystemet Detox

Siden mange mennesker lider av kronisk forstoppelse og andre former for tarmsykdom, har kolon rensing blitt den mest populære formen for urte avrusning. Kolon rensing kan bruke urte bulk-fiber kilder som psyllium husk, som bidrar til å presse avfallet ut av kroppen med få bivirkninger eller interaksjoner. Sterkere programmer kan bruke urte sentralstimulerende avføringsmidler som Senna, aloin eller Cascara Sagrada. Selv om disse kan være mer effektive i å eliminere avfall fra tarmer, er de også forbundet med bivirkninger, slik som kramper og diaré.

Nyre og leverskader Detox

Nyrene og leveren jobber hardt for å eliminere avfall fra kroppen, så det er viktig at de blir holdt i utmerket tilstand gjennom kosthold, mosjon og den forsiktige bruken av detox-programmer. Noen naturmedisinere anbefaler bruk av diuretika som einer, marshmallow, persille og nesle, mens andre fokuserer på nyre-boosting antioksidanter som tranebær. Løvetann er en populær detox produkt for både nyrer og lever, mens melk tistel er fortsatt nummer én valg for folk spesielt søker å styrke leveren.

Blod og lymfe Cleanse

Avgiftning av blodet og lymfesystemet er en viktig del av enhver rensing program. Rødkløver er et svært populært valg for folk som søker blod rensing, som er antioksidant urter som gurkemeie. Ekstrakter av chilipepper og svart pepper er også blitt brukt tradisjonelt å stimulere sunn lymfesirkulasjonen og blod. Andre lymfe-blod detox urter omfatter lakris, kløyve og burdock. Som alle urter, kan detox-produkter har bivirkninger som spenner fra mild til alvorlig. For å hindre interaksjoner, ta kontakt med en kvalifisert utøveren før du tar noen nye supplement.