Digidexo.com

In vitro fertilisering Laws

In vitro fertilisering Laws


Hvis et par prøver å bli gravid er ikke i stand til å bli gravid etter et helt år med å prøve, blir de betraktet infertile. Om en av åtte par prøver å bli gravid motta medisinsk hjelp til å hjelpe dem. I en in vitro fertilisering (IVF) prosedyre, er kvinnens egg befruktes av mannens sæd utenfor livmoren. Ofte egget er donert av en annen kvinne.

Foreldrenes rettigheter

I mange tilfeller av in vitro fertilisering, egg donert. Donerte egg brukes av kvinner som forsøker å bli gravid. Hvis kvinnen blir gravid med donert egg, blir hun den legitime mor til barnet og innehar alle rettigheter til barnet. Kvinnen som har donert egget ikke har juridiske rettigheter til barnet.

Forsikring Dekning

Om lag 12 prosent av kvinner som prøver å bli gravide blir behandlet for infertilitet. IVF-behandlinger kan være svært dyrt å en familie, koster rundt $ 12 000 for behandling og medisinering. Mange forsikringsselskaper ikke gjør det, og er ikke nødvendig, for å dekke IVF-behandlinger. Fjorten land vedtatt lover som krever forsikringsselskapene å tilby dekning eller dekke behandling av infertilitet. To av de stater som krever dekning, California og New York, også har lover som utelukker IVF fra andre ufruktbarhet behandlinger og forsikringsselskaper er ikke pålagt å dekke prosedyren.

IVF lover over hele verden

I USA, kvinner som sliter med infertilitet er i stand til å motta IVF-behandlinger. Antall embryoer overført er ikke begrenset. Men i Storbritannia, Norge, Frankrike, Australia og Tyskland, er lovverk på plass som begrenser det maksimale antall embryoer. Single kvinner er ikke tillatt å motta IVF-behandlinger i Sverige eller Danmark. Storbritannia, Sverige, Danmark og Norge tillater ikke embryo givere til å være anonym.