Digidexo.com

Hva er vegetabilske kapsler?

Hva er vegetabilske kapsler?


Som i 2010, United States Department of Agriculture anbefaler syv til 13 porsjoner med frukt og grønnsaker hver dag for bedre helse. Mens disse beløpene varierer avhengig av alder og daglig fysisk anstrengelse, kan få den anbefalte dosen være tøff. Vegetabilske kapsler tilby en mer effektiv måte å supplere dietten med viktige vitaminer og næringsstoffer. Grønnsakene, omgjort til pulverform ved å trekke ut vegetabilsk glukose, er generelt trygt for vegetarianer, Kosher og glutenfrie dietter.

Typer

Mens vegetabilsk kapsel splitter ingredienser og typer varierer, generelt de inneholder 100 prosent vegetabilsk cellulose og tillegg.

Funksjoner

Kapslene i seg selv er vanligvis laget av karbohydrat-gummi som kommer fra naturlig forekommende vegetabilsk cellulose, eller plantefiber. Noen kapsler inneholde andre essensielle aminosyrer, vitaminer og mineraler samt fruktpulver. Kapsler er ofte starch-, gluten- og konserveringsmiddel-fri for å møte kosttilskudd restriksjoner.

Expert Insight

Forskere fortsetter å finne mer essensielle næringsstoffer i frukt og grønnsaker som vitaminer og antioksidanter, fytokjemikalier og fiber som støtter immunforsvar. Ifølge Juice Plus, vitaminer og mineraler fra rå frukt og grønnsaker forbedre kardiovaskulære velvære- og forsinkelse effekter av aldring.

Fordeler

Ifølge Juice Plus merke vegetabilske kapsler, kosttilskudd levere viktige fytonæringsstoffer som tas opp av kroppen. Generelt kapsler øke antioksidanter og folat.

Dosering

Generelt tar to kapsler daglig med vann til måltidene produserer den samme antioksidanten verdien av en porsjon grønnsaker. En kapsel kan gi så mye som 30 mg vitamin C, 21 prosent av det daglige behovet, og 600 mg av a-liponsyre, så vel som andre næringsstoffer.

Betraktninger

Ifølge United States Department of Agriculture, mengden av grønnsaker et individ trenger å konsumere hver dag avhenger av alder, kjønn og nivå av fysisk aktivitet. Som i 2010, 11 prosent av amerikanske voksne og 5 prosent av barna spiser de anbefalte daglige porsjoner med frukt og grønnsaker.