Digidexo.com

Over mot narkotika for nakke og ryggsmerter

Mange mennesker lider av nakke- og ryggsmerter. Det finnes en rekke over-the-counter medisiner som kan anvendes i behandlingen av halsen og ryggsmerter.

Identifikasjon

Nakke og ryggsmerter kan oppstå som et resultat av en muskel belastning, overforbruk, eller en skade på området. Over-the-counter medisiner kan være nyttig i å lindre muskel smerter og betennelser.

Smertestillende midler

Paracetamol er en over-the-counter medisiner som vanligvis brukes til å behandle nakke og ryggsmerter. Det er generelt effektiv og fri for store bivirkninger. Ifølge rxlist.com, den anbefalte dosen av paracetamol er 650 til 1000 mg hver fire til seks timer, for ikke å overstige 4000 mg i løpet av 24 timer for folk 12 år og eldre.

NSAIDs for betennelse

Nakke og ryggsmerter er ofte forårsaket av betennelse. Ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler er ofte effektive i å lindre smerte denne typen smerte. Ifølge rxlist.com, den anbefalte dosen av denne typen medisiner er 1200 til 3200 mg daglig, for ikke å overstige 3200 mg daglig.

Kremer

Smertestillende kremer er tilgjengelig over disk, og kan bidra til å lindre nakke- og ryggsmerter. Disse kremene er påføres lokalt til det berørte området to ganger om dagen, og kan bidra til å lindre muskel smerter og sårhet.

Betraktninger

Det er viktig å følge etiketten instruksjonene når du bruker noen over skranke eller reseptbelagte medisiner. Tar mer enn det anbefalte beløpet kan føre til leverskade eller en farlig overdose.