Digidexo.com

Hvordan bli kvitt skabb i huset ditt

Skabb er den medisinske termen for irriterende små parasitter som graver tunneler under huden og legger egg. Skabb fører til intense og nesten smertefull kløe som varer til skabb behandles. Behandling for menneskekroppen er vanligvis gjort gjennom et insektmiddel som heter Permetrin. Det er like viktig å bli kvitt skabb i huset som det er å behandle kroppen din. Skabb kan leve i opptil 48 timer uten en menneskelig vert. Dette betyr at skabb kan fortsatt være på sengetøy, håndklær og laken selv etter at du har gått gjennom behandling for skabb, som betyr at du vil komprimere den igjen.

Bruksanvisning

Sett permetrin krem over hele kroppen da dette dreper skabb som den kommer over dem. Legen din vil foreskrive en medisin for å kvitte kroppen for skabb. Mest sannsynlig vil dette være Permetrin. Alle andre som er husholdningen trenger også bli behandlet for skabb. Påfør Permetrin før du starter opprydding av ditt hjem for å beskytte deg selv og beskytte elementene du er rengjøring fra videre forurensning av skabb.

Strip alle senger av laken og alle sofaer eller stoler med setetrekk. Vask alt i varmt vann og tørk på den varme syklus av tørketrommelen.

Vask alle klær som er blitt slitt og alle håndklær som har blitt brukt i varmt vann og tørk på den varme syklus av tørketrommelen.

Desinfiser noen møbeltrekk som bilseter, sofaer og stoler du kanskje har brukt i de siste 48 timene.

Unn kjæledyrene også. Din veterinær vil foreskrive en injeksjon eller medisiner for kjæledyr. Hunder kan få skabb, men det er referert til som skabb. Det er svært vanskelig å passere tilbake til mennesker fortsatt vil være surt for hunden før den er behandlet.