Digidexo.com

Hvordan bruke Apple Cider eddik for å redusere flass

Hvordan bruke Apple Cider eddik for å redusere flass


Hvis du finner deg selv med et tilfelle av flass, men ikke ønsker å behandle det med sterke kjemikalier eller flass sjampo, kan en flaske eplecider eddik kunne kurere flass. Den regulerer pH-balansen i huden din mens du legger glans til håret ditt.

Bruksanvisning

•  Vask håret med en mild, pH-balansert shampoo. Du trenger ikke å bruke en flass shampoo fordi eple cider eddik naturlig gjenoppretter skalp pH og gradvis gjør unna med flass problem.

•  Bland sammen to deler eple cider eddik og én del varmt vann. Tilsett noen dråper skalp vennlige essensielle oljer som lavendel, sitrongress eller rosmarin for ytterligere flass behandling, og for å gjøre håret mer velduftende enn eddik.

Hell blandingen direkte over rent hår eller sette den i en spritz flaske og spray det på hodebunnen din. Masser lett og la cider blandingen tørke på håret. Du trenger ikke å skylle den ut, men du kan hvis lukten plager deg.

Unn sta flass med en sterkere blanding, slik som et en til en forhold av cider til vann, eller med rett eplecider eddik. Bruk den til håret ditt og la eddik trenge hodebunnen i 15 minutter. Vask cider ut med en mild, pH-balansert shampoo.

Gjenta eple cider eddik behandling minst en gang i uken for best resultat.

Tips og advarsler

  • Du får best resultat når du bruker rå, ufiltrert eplecider eddik for å behandle flass.