Digidexo.com

Foot Detox Spa

Foot detox spas har blitt en populær behandling på holistisk helse sentre og kiropraktisk kontorer. Forutsetningen er at gjennom ioniske strøm sendes gjennom en varm mineral salt fotbad, er giftstoffer som er lagret i cellene trekkes ut av kroppen. Det er mye uenighet om effektiviteten av foten detox spas.

Hvorfor Detox?

Bearbeidet mat, kunstige farger, konserveringsmidler, og forurensning bidrar til oppbygging av giftstoffer i kroppen din. Resultatet er kronisk tretthet og dårlig metabolsk funksjon av organer. Leveren og nyrene må jobbe overtid i et forsøk på å eliminere avfall. En detox er utviklet for å fjerne giftstoffer fra kroppen din, og for å øke energi, metabolsk ytelse, og generell helse. Det finnes mange typer detox-programmer tilgjengelig, inkludert fastende dietter eller organiske ubehandlet dietter. En fot detox bad er en rensing metoden basert på vitenskapelige premisser som ennå ikke er bekreftet av forskning. Konsultere legen din om sikkerheten og effektiviteten av disse detox bad.

Ionic Foot Detox Spa Fordeler

En av de store attraksjonene i en ionisk foten detox spa er bekvemmelighet. Jevn detox-programmer krever en forpliktelse til å endre kosthold og livsstil for en gitt mengde tid slik at kroppen kan eliminere giftstoffer. En fot detox spa er en beroligende metode for soaking føttene i et varmt bad med mineralsalter for en halv time. I løpet av tiden suge føttene, vil fargen av vannet endres i henhold til den type av giftstoffer som blir eliminert. Brunt vann antyder tobakk toksin utgivelsen, mens svart er en sterk leveren detox. Orange representerer felles avgiftning, og mørk grønn tyder galleblæren detox. Mens mange støtter fullt ut bruken av disse foten detox spa, hevder stor personlig suksess, skeptikere tror dette kan være en placebo effekt.

Udokumenterte Funn

Ifølge Stephen Barrett, MD, påstander om ionisk foten detox bad er "nonsens". Som en medisinsk faglig, er teorien om ioniske detox spennende, men har ikke noe grunnlag i hvordan ekte metabolske avgiftning fungerer. Barret hevder at ingen enhet kan føre til positive og negative ioner for å resonere i kroppen, og tviler på at huden kan skille ut giftstoffer på denne måten. Kroppen har sin egen DETOX prosess hvor leveren forandrer giftige kjemiske strukturer, slik at de kan filtreres gjennom nyrene og utskilles gjennom urinen. Skeptikere av de ioniske foten detox bad også sitere hvor dyrt maskineriet / behandlinger kan være, med tanke på at det bare bruker attester for å støtte gyldigheten av en slik behandling. Noen laboratorieforsøk har vist at vann kan forandre farge som et resultat av jerninnholdet korroderer elektroder. Mer forskning må gjøres for å tilbakevise eller akkreditere påstander om ioniske detox spas.