Digidexo.com

Hva er symptomene på blodpropp i hodet eller Temple?

Hvor som helst der det er vener og arterier, intern blodpropp skjema. Dette inkluderer hodet og tempel. Oftere enn ikke, skjønt, blodpropp vil ha dannet et annet sted og vil ha reist til hodet. En blodpropp i hjernen kan føre til hjerneslag eller død.

Definisjon

Blodlevring er en prosess hvor blodplater og røde blodceller sammen med fibrin, en type protein, danner en klump for å stoppe blødning etter et blodkar er blitt skadet. Skorpedannelse forekommer når denne prosess skjer på overflaten av huden. Intern clotting, som finner sted inne i en blodåre, kan være farlig. Selv om de fleste propper vil bli oppløst av kroppen naturlig, en som fortsetter å dannes inne i en vene eller arterie kan komme til å peke på at den blokkerer blodstrømmen. En blodpropp som dannes i hjernen kalles en cerebral venøs trombose.

Gjennomreise

Blodpropper kan bryte av fra hvor de dannes og reise til andre deler av kroppen, slik som hjertet, hjernen eller lungene.

Årsaker

En blodpropp i hjernen kan være dannet av en hodeskade, når blodet bygger seg opp mellom kraniet og hjernen. Når dette blodpropp, det setter press på hjernen. Disse kalles epidural og subduralt hematom, og de kan føre til døden.

Symptomer

En alvorlig hodepine kan være et tegn på en blodpropp i hjernen. Forvirring, slow-tenkning, personlighetsforandringer, mild lammelse og beslag er også tegn. Korte episoder med omfattende lammelser eller talende problemer kan oppstå.

Behandling og forebygging

Blod tynnere kan tas for å hindre blodpropp fra forming. Aspirin er en over-the-counter blodet tynnere. Blodpropp i hjernen er bekreftet av enten en MR eller CT scan. Når en blodpropp er bekreftet av en lege, skutt en heparin ofte administreres. En annen reseptbelagt legemiddel for å eliminere blodpropp går under navnet warfarin, og er tatt muntlig. Alltid konsultere legen din før du begynner på narkotika diett. Når det er en opphoping av blod på innsiden av skallen, kirurgi kan være nødvendig.