Digidexo.com

Castor Oil for Arthritis Pain

Castor Oil for Arthritis Pain


Ved hjelp av lakserolje som behandling for leddgikt har eksistert siden Edgar Cayce, synsk, forfektet bruken. Han pioner i bruk av castor pakker for helbredelse av leddgikt samt andre medisinske tilstander. Medisinsk bruk datoer Castor olje til gamle egyptiske ganger, da det ble konsumert for å avlaste forstoppelse.

Medisin Properties

Ricinusolje er gjort opp for 90 prosent fettsyre (ricinusoljesyre), som er det som gjør lakserolje er bra for medisinske formål.

Teknikker

Heat 2 eller 3 ss. av lakserolje, dyppe en klut i olje og legg kluten over betent felles å velig få umiddelbar lindring. Du kan også behandle leddgikt ved å dekke oljet felles med et håndkle og deretter sette en varmepute på toppen av håndkle i 30 til 60 minutter.

Andre forslag

Ifølge Arthritis.ygoy.com, kan lakserolje forbrukes for å gi lindring fra leddgikt smerte. Rådfør deg med legen din for å se om dette er en passende behandling. Hvis du får klarsignal, setter 2 ts. av lakserolje i en kopp ingefær-te og drikke før du går til sengs. Dette lindrer velig felles plager.

Betraktninger

Homeremediesweb.com bemerker at å ta lakserolje muntlig er trygt hvis det brukes i moderate mengder. Imidlertid kan en overdose føre til kvalme, diaré, oppkast og magekramper og smerter.

Flere fordeler

Påføring Laksérolje til leddgikt ledd vil øke lymfatisk sirkulasjon, slappe av deg, redusere betennelse og redusere smerte, ifølge Neurotalk.psychcentral.com.

Advarsel

Hvis du er gravid, trenger amming eller på menstruasjonen ikke bruke lakserolje. Ikke bruk det til sprukket hud.