Digidexo.com

Vicks Vapor Rub Farene

Vicks VapoRub er en aktuell salve brukes til å avlaste lunger og hoste i forbindelse med forkjølelse og influensa. De aktive ingrediensene er kamfer, eukalyptusolje og mentol. Disse bestanddeler er i en base av cedarleaf olje, muskatolje, spesielt petrolatum, tymol, terpentin og olje. Det er å brukes på huden og ikke å tas internt.

Farene for barn under to år

Vicks advarer på sin emballasje som VapoRub ikke bør brukes på barn under to år. Dr. Bruce Rubin, fra Institutt for pediatri ved Wake Forest University School of Medicine, i Winston Salem, NC, melder at et barns kroppen produserer mer slim som svar på de irriterende effektene av de aktive ingrediensene i Vicks VapoRub. Dette kan føre til et barns luftveisinfeksjon å vokse verre.

Irritasjon i slimhinner

De aktive ingrediensene i Vicks VapoRub kan være irriterende for slimhinner i nese og svelg. Av denne grunn, ikke gjelder VapoRub til innsiden av neseborene eller få det i munnen. Gift bør kontaktes umiddelbart dersom VapoRub er inge.

Hudirritasjon

Vicks advarer ikke å bruke VapoRub med stramme bandasjer. Dette kan føre til hudirritasjon. Vicks anbefaler at du bruker en varm, tørr klut over området og holde gulvbelegg løs, så dampen kan nå nese og svelg.

Brukes med Heat

Ikke varm VapoRub i mikrobølgeovn eller sett glasset i en beholder der du varmer vann, da salven kan forårsake brannskader fordi det er for varmt. Bruk bare i en vaporizer i henhold til produsentens anbefalinger.