Digidexo.com

Hurtig Lettelse for Skulder bursitt

Skulder bursitt er en vanlig og ofte ubehagelig sykdom som oppstår fra overforbruk av armen, rotator cuff skader eller skulder impingement. Det kan være ganske smertefullt og varig lindring kan ta tid. Hvis du er ute etter rask lindring av de umiddelbare symptomer, er det noen ting du kan gjøre.

Anti-inflammatoriske medisiner

Anti-inflammatoriske medisiner som aspirin eller ibuprofen, er vanligvis trygt og vil tilby midlertidig lindring av smerter og betennelser. Ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAID) også lindre smerter, men er vanligvis ikke så lett å få. Kontakt legen din om NSAIDS.

Hot and Cold

Bytte mellom varme og kalde komprimerer kan tilby overraskende rask lindring. Kjøleelementer innsnevre blodårer som, i sin tur, reduserer inflammasjon. Bruk is til berørte områder i 15 til 20 minutter, 3-4 ganger om dagen. Gjenta så lenge du føler smerte, men langvarig eksponering kan være farlig.

Heat, i mellomtiden, kan bidra til å avlaste stivhet og forbedre blodsirkulasjonen. Det er mange måter å bruke varme til skulder, blant annet varmeflasker og varmeputer. Eller bruk en vaskeklut som en varm komprimere. Akkurat som med ispose, søke om 15 til 20 minutter, tre eller fire ganger om dagen.

Lys Stretching og Rest

Lett å strekke det berørte området kan være en fin måte å forbedre blodsirkulasjonen og fremme helbredelse, men det er viktig å ikke overdrive det. Skulder bursitt er faktisk forårsaket av overforbruk av armen, så sørg for at hvis du strekke at du aldri presse deg forbi komfortnivå. Alternativt kan resten bidra til å avlaste skulderen bursitt. Resten lar bursa i skulderen din til å helbrede. Unngå aktiviteter som kan sliter på armen.