Digidexo.com

Hvordan redusere mannlig infertilitet

Hvordan redusere mannlig infertilitet


Leger definere mannlig infertilitet som en reduksjon i kvaliteten eller nummeret til en manns sperm. I et flertall av tilfellene forblir mannlig infertilitet uhelbredelig, avhengig av årsaken, som kan variere fra dårlig kosthold til hormonelle ubalanser. Men det er noen tiltak menn kan gjøre for å redusere infertilitet i håp om å gjøre en baby.

Hvordan redusere mannlig infertilitet

•  Evaluer din livsstil valg fordi de kan ubevisst bidra til ufruktbarhet problemer. Begrense stramme klær eller miljøer som kan heve temperaturen på testiklene, noe som kan hindre sperm utvikling. Avstå fra å bruke narkotiske stoffer, overdreven alkoholforbruk og røyking --- alle faktorer som kan redusere sædkvaliteten.

Få testet for infeksjoner og sykdommer som kan hemme din evne til å produsere kvalitet sperm. Noen seksuelt overførbare sykdommer som klamydia og gonoré kan føre rørformet blokkering, som hindrer sædcellene fra å rømme testiklene. Spør legen din for å teste deg for hormonelle lidelser som hypotyreose å avgjøre om hormonelle ubalanser er kilden til dine ufruktbarhet problemer. Leger kan behandle noen ufruktbarhet problemer som følge av underliggende hormonelle avvik med medisiner eller hormonbehandling.

Inkluder mat med høyt vitamin C og sink i kosten. Ett gram C-vitamin per dag kan beskytte sperm fra oksidativ skade, noe som kan føre til at sædcellene å bli immotile. Sinkmangel kan føre til impotens og lav sædkvalitet. Ta Sink kosttilskudd eller spiser sinkrike matvarer som nøtter, egg og ost for å forbedre sperm count og motilitet.

av en prat med en mental helse profesjonell om psykiske problemer som kan føre til infertilitet. Erektil dysfunksjon (ED), for tidlig utløsning og ejakulasjons inkompetanse er alle psykologiske forhold som kan være den underliggende problemet med ufruktbarhet. Hvis du lider av noen av disse lidelsene, kan terapitimer hjelpe deg å overvinne ufruktbarhet problemer.

Tenk urte-behandlinger for å øke sperm count og kvaliteten på sperm. En studie utført av "Journal of The American Academy of Family Physicians" viser at menn som bruker fire gram av asiatisk ginseng per dag opplevde økt sædkvalitet og motilitet. En lignende studie basert på en liten gruppe av infertile menn viste at inntak av 1500-3000 milligram Maca hverdagen for fire måneder økte mannlige sperm count og kvalitet.

Hint

  • Unngå å plassere den bærbare datamaskinen på fanget fordi varmen kan øke din testikkel temperatur, noe som kan føre til ufruktbarhet problemer overtid (se "Ressurser").