Digidexo.com

Private behandlinger for IVF

Private behandlinger for IVF


Blir diagnostisert med infertilitet kan være et ødeleggende slag. Heldigvis, med bistand fra befruktning, for eksempel in vitro-fertilisering (IVF) mange mennesker er i stand til å oppnå graviditet og bygge den familien de ønsker. Finne en privat klinikk kan virke som en skremmende oppgave når du vurdere alle fasetter involvert med IVF. Ved å følge noen generelle retningslinjer, kan du føle deg trygg om å finne en ufruktbarhet klinikken som passer dine behov.

Specialist

Hvis du ikke allerede har en reproduktiv endokrinolog (RE), Society for Assisted Reproductive Technology (SART) Nettstedet er et godt sted å starte søket etter en klinikk. SART samler inn data på klinikker for å overvåke deres suksess priser, fastsetter retningslinjer praksis og bidrar til å opprettholde kvalitetsstandarder. Et annet godt sted å søke er løse, National Infertilitet Association. Løse har lokallag over hele landet hvor du kan finne en støtte gruppe for å danne vennskap og søke veiledning i å finne en RE.

Testing

Når du har funnet en RE, planlegge en konsultasjon for å diskutere en foreløpig behandlingsplan. Ifølge Dr. Brian Acacio, en ufruktbarhet spesialist i Sør-California, er noen tester lovpålagt før gjennomgår IVF, og noen tester vil bli anbefalt avhengig av ufruktbarhet diagnose. Pass på at du forstår kostnadene, tidsramme og eventuelle risikoer forbundet med testing. Hvis infertilitet ikke er dekket av forsikringen din, spør din RE hvis din gynekolog kan bestille og utføre noen tester, for eksempel en celleprøve.

Avtaler

Du skal reise til din RE klinikk mange ganger i uken før og i løpet av syklusen. De fleste klinikker tilbyr tidlig morgen avtaler for å imøtekomme arbeidsplaner. Noen klinikker gjør det som kalles "batch sykluser", der alle pasienter begynne sine sykluser på samme tid. Finn ut om denne typen planen fungerer innenfor den tidsrammen du trenger for personlige eller sysselsetting grunner. Hvis ikke, finn en klinikk som gir mer fleksibilitet i planlegging.

Kostnad

Kostnad er en stor faktor når det gjelder private IVF-behandling. Spør RE hvis hennes klinikk tilbyr sykkelpakke rabatter, deltar i noen studier som kan du kvalifisere deg, eller tilbyr assistanse for å hjelpe oss å dekke medisiner kostnader. De fleste klinikker tilbyr betaling planer. Sjekk med ditt forsikringsselskap for å se om IVF er en overbygd medisinske utgifter. IVF er ofte et tillatt utgift i helse fleksibel utgifter kontoer. Spør også din skatterådgiver om medisinske utgifter fradrag.